| BigEars a întrebat:

Buna seara.
Mi-am achizitionat un telefon saptamana trecuta(putin important acest lucru) si azi mi l-a dat din greseala un handicapat ca e prea prost si nu stie sa isi tina mainile acasa(era pe banca si mi l-a dat jos), oare o fi patit ceva? N-am chef sa inceapa acum sa mi se blocheze in aplicatii sau sa mearga prost in jocuri, nici 2 saptamani nu are.

Răspuns Câştigător
| Bogdan70001 a răspuns:

E,rahat...cand un tel pica de pe banca, IN CEL MAI RAU CAZ, te alegi cu o crapatura, deci daca estetic este ok,, hardware n-ai probleme

| BigEars explică (pentru Bogdan70001):

N-are nici pe dracu estetic, am husa si folie protectie dar nu stiu unde auzisem ca e vorba de tot felul de senzori de soc, wifi etc ce pica la socuri

9 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"oare o fi patit ceva? "

păi uită-te tu la el și spune: a pățit ceva sau nu?

| BigEars explică (pentru sierra1):

Ma refer la hardware

| sierra1 a răspuns (pentru BigEars):

Hardware este partea FIZICA a telefonului tău, componentă pe care doar tu o vezi acum după căzătură, așa că :

păi uită-te tu la el și spune: a pățit ceva sau nu?

| BigEars explică (pentru sierra1):

Ma refer la partea hardware man, la componente..estetic, nu are nimic am husa si folie protectie dar nu stiu unde auzisem ca e vorba de tot felul de senzori de soc, wifi etc ce pica la socuri

| sierra1 a răspuns (pentru BigEars):

Bărbate - iaca zic că tel-ul tău n-are nici pe daracu. Happy? Dacă are probleme la Wifi - tu constați, dacă are la vreun senzor cu probleme - tu constați, că doar TU ai telefonul in mână, corect? Deci intrebarea ta e așa, de generic, corect?

| iDarkness a răspuns:

Voi cititi ce scrieti inainte sa postati? Crezi ca ti s-a miscat procesorul din el de la cazatura?

| Vladut123456 a răspuns:

N-are frate nici-o legatura, daca avea ceva era doar sa se sparga.

| Kimokato a răspuns:

Va merge ca nou, dar dă-i un restart.