| Jipa95 a întrebat:

Buna seara! Pana maine, pana cand pot discuta eventual cu un consultant Orange (aka. fostul telekom mobile), vreau sa stiu si eu, daca imi pot preschimba sim-ul fizic din telefon cu unul virtual (e-sim). Nu detin un telefon dual sim si astazi am primit telefon de la locul de munca si nu am chef sa ma car cu 2 telefoane dupa mine. Detin un iphone 13 mini (single sim, si un sim virtual)

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa ai telefon dual sim si in acel telefon bagi doua cartele sim cu doua numere diferite, si vei cara doar un singur telefon cu care vei putea vorbi si pe Orange.

| Jipa95 explică (pentru anonim_4396):

Raspunsul tau nu are nici o relevanta. Nici nu ai inteles ce am intrebat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E sim este un circuit integrat de pe placa telefonului ( deci o componenta fizica ) sau este integrat in modemul gsm al telefonului ( deci tot componenta fizica )
Daca telefonul, in specificatiile lui tehnice nu scrie ca suporta e sim, atunci clar nu suporta e sim.
Telekom sau orice alt operator de telefonie nu are cum sa te ajute. Daca vrei e sim, trebuie un telefon care suporta e sim.
E ca si cum ai zice ca vrei ca un telefon care nu are camera foto sa aiba camera foto.
Nu se poate, asa e din fabricatie.

| Jipa95 explică (pentru anonim_4396):

Pai am telefon care suporta e-sim. Este vorba de un iphone 13 mini cu un singur sim fizic.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Jipa95):

Atunci se poate.
Apple zice pe site ul lor ca poti avea 2 e simuri si zero simuri fizice sau unul fizic unul esim.
Ai nevoie de telefon cu esim si operator care accepta esim. In Romania Orange si Vodafone accepta esim. Deci vei putea sa ti muti numarul pe esim