Motivele pentru care pe telefon merge bine, dar pe laptop merge cu lag-uri sunt mai multe:
1. Ai semnal slab pe telefon
2. Telefonul are memorie cache mai mare decat laptop-ul
3. Viteza internet-ului scade la fiecare re-transmitere.
Nu am inteles cum ai facut "partajare" prin USB, dar presupun ca te-ai referit la conexiune USB intre telefon si laptop.
Daca cel putin unul dinntre cele doua aparate are port USB 2.0, atunci este evident: viteza acelui port este insuficienta pentru transmisia semnalului video prin internet, mai ales daca ai rezolutie de imagine mai mare.
Alt website am incercat si tot cu lag merge
Dar la site-uri de filme online nu am gasit cum sa scad rezolutia.nu cred ca se poate
Parca doar la Youtube
Faci asa : cauti filmu si prin serverele Mixdrop sa Videomega ar trebui sa mearga
Nu stiu cum sa caut prin serverele
alea 2
Nu is asa experimentat
Daca vrei spune-mi cum sa caut prin serverele alea 2
Am scris testele, nu ma lasa sa le scriu de doua ori
Nu e din cauza lipsei de internet de mare viteza, bine ca nu am instalat
Am intrat ieri pe wifi de 500 mb si tot asa cu lag merge
Si am incercat si cu hotspot de pe alt telefon, alta cartela si la fel
Deci e de la windows, acum imi pune un prieten windows 7 varianta mini sau lite asa cumva
Incearca intai si cu un alt laptop, care merge cu viteza mare in alta parte/retea (preferabil cu viteza de peste 300 Mbps), masurata viteza atat la proprietar, cat si la tine.
Diferenta va fi doar reteaua.
Faci masuraturile si cu laptop-ul tau, sa vrzi cu ce viteza maxima poate merge.
Daca ai un calculator/laptop mai vechi, atunci poti instala pe el un sistem "Linux Mint", care merge mai repede internet-ul decat pe Windows /si nu necesita nici antivirus, nici bani pentru licente).
Dupa o luna de folosire nu vei mai dori inapoi Windows-ul.
Am 2 linii, dar pe telefon merge totu perfect
Putin
Daca mut atunci de pe 4g pe 3g si o sa am semnal maxim tu zici ca o sa mearga prin hotspot laptopu ok?
Dle intelege 2 linii este prea putin pentru samnalul la telefon, pune-l unde ai full semnal, ia vezi merge asa?
Dle ai vazut ce am scris mai sus? 4g/3g
Ca sa am semnal full la 4g nu stiu daca este undeva in oraș
Nu ai semnal bun la telefon nu pupi sa iti mearga Mobile Hotspot brici pentru filme.
Atunci te mai intreb odata, ma repet
Daca schimb de pe 4g pe 3g o sa am semnal full
O sa mearga?
Pe 3G trebuie sa mearga.
E de la windows
Am facut ieri din nou teste, pe wifi de 500 la fel cu lag.de pe hotspot alt telefon, alta cartela, la fel
Acum imi pune un prieten un windows 7 varianta mini
Ma bucur ca ai gasit buba, incearca pana iti va merge atunci.
Inca nu te bucura ca nu e sigura treaba...sa vedem
Dar incearca pe alt laptop daca poti cu aceeași retea.
Mă chiar că...varianta asta nu am
incercat-o.
sa stiu de unde vine problema
O sa incerc, deocamdata sa il termine a meu ca o intervenit ceva
Nu o downloadat de dinainte driveru pentru wifi si acum so complicat treaba
E mai greu de explicat
Nu inteleg de ce nu i-a mers.Acum 2 zile am fost in Grecia si a trebuit sa tin telefonul pe balcon langa balustrada ca sa am banda buna prin Mobile Hotspot.M-am uitat si la un film fara intrerupere.
Nu ai suficienta viteza la telefon, reteaua sau telefonul nu se afla intr-un loc cu semnal
Viteza care mi-ai spus o ai 500kbps 4G viteza de 50Mb iar ce-a de 30Mb 300kbps cu aceste viteze se incarca foarte greu, viteza de îți apare pe speed test îți apare în MB dar nu este viteza reală, de exemplu ai 500MB download tu de fapt ai 50 reali
Si pe alt site merge la fel cu lag
Playerul cum sa il schimb? e playerul site-ului
Am facut acum teste pe wifi de la digi de 300mb dar nu stiu daca routerul duce 300 sau doar 100, nu conteaza.ce vreau sa zic ca viteza de download nu e cu mult mai mare doar viteza de upload e de 30 de ori mai mare ca si internetul telefonului
Windows-ul e pus pe curat nu demult si are facute update-urile la zii.activat,tot ce trebuie
Driverele la fel is toate ok, cel putin asa mi-a zis baiatu care a facut instalarea
Playerul se incarca.merge.doar ca are lag o data cam la 20-30 de secunde aproximativ