| maphiotul a întrebat:

Buna seara.
Stiti cum pot la un telefon Samsung sa modific numele de la pictogramele de pe ecran?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am inteles ce zici dar multe schimbari de genul sunt la nivel de OS, sau mai zis la nivel de lucher nativ, iar producatorul din motive de securitate interzice astfel de schimbari, cu exceptia cazului in care adauga ei aceasta optiune. Un program de tip luncher va rula in backgorund, respectiv va consuma din memoria RAM, si va crea un fel de masca peste UI-ul sistemului de operare. Chiar si luncher-ul implict ruleaza in background.
Consumul nu este mare si multe programe sunt optimizate sa ruleze doar cand este nevoie dar, repet, DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE nu merita. Tu faci cum vrei.

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nativ nu poti. Iti trebuie un program third-pary ca shortcut maker sau alte prosti de genu, probabil si cu un luncher de genul Nova Luncher, dar din punctul meu de vedere nu merita deoarece consuma resurse pentru niste functii banale.

| maphiotul explică (pentru anonim_4396):

Cum adica consuma resurse?
Nu stiu daca ne referim la acelasi chestie
Sa zic de exemplu la pictograma sau cum i zice de la Facebook scrie dedesubt facebook.asa complicat e sa modific sa scriu my Facebook sau ceva? de ce ar consuma resurse treaba asta

Atunci am dat exemplu gresit
Hai sa zicem la un shortcut a unei pagini de internet, un film online sau ceva, dupa ce am asezat scurtatura nu o mai pot modifica?

| anonim_4396 a răspuns (pentru maphiotul):

Am verificat si nu, nu o poti modifica, dar dureaza cateva secunde sa o adaugi din nou. Intri pe pagina folosind iconita> add to homescreen> pui numele, apesi add si stergi iconita veche.

Asa stiam si eu laughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru maphiotul):

Eu am inteles ce zici dar multe schimbari de genul sunt la nivel de OS, sau mai zis la nivel de lucher nativ, iar producatorul din motive de securitate interzice astfel de schimbari, cu exceptia cazului in care adauga ei aceasta optiune. Un program de tip luncher va rula in backgorund, respectiv va consuma din memoria RAM, si va crea un fel de masca peste UI-ul sistemului de operare. Chiar si luncher-ul implict ruleaza in background.
Consumul nu este mare si multe programe sunt optimizate sa ruleze doar cand este nevoie dar, repet, DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE nu merita. Tu faci cum vrei.

| NisipLaMare a răspuns:

Din cate cred eu nu poti, este numele la aplicatie sau, este legata de Google play.

| maphiotul explică (pentru NisipLaMare):

Atunci la altceva, nu neaparat la o aplicatie din google play
Am dat doar un exemplu