Bună!
Dintre acestea, eu aş alege Samsung Galaxy S5 deoarece este mai performant d.p.d.v. tehnic.
Vezi comparaţia & MOTIVELE şi specificaţiile tehnice la linkul :
http://www.smartprix.com/......ompare.php
Toate cele bune!
E foarte greu sa aleaga altcineva pentru tine.
Eu am S5 si am testat si i5S. Pot spune doar ca iOS-ul e peste android, pentru mine. Si eu sunt cu rom-urile, cu modurile, cu toate. Pe iOS nu mi-au trebuit, e perfect asa cum e.
Androidul e ca dacia, o luai de noua, dar tot trebuia s-o mai carpesti pe ici pe colo ca s-o faci sa mearga cum trebuie, la iOS nu trebuie sa faci asta, functioneaza foarte bine.
Un minus FOARTE MARE si motivul pentru care m-am intors la android, e bateria. Doar i6/6 plus au o baterie mai buna.
Eu aleg s5, de ce? Simplu, este android si ai ogramada de avantaje față de ios de ex : pe android poti descarca muzica gratis (pe ios nu), etc, etc. Si cu s5 poti sa te dai mare pe la prieteni cu funcțiile lui ex : deschidere prin aprenta, cititor de puls a inimi ( nu stiu exact cum se numeste ) poti sa-i faci o baie
), poti sa ii scoti bateria, ii poti pune card de memorie, il poți folosi ca telecomanda, senzori Nfc, si mult altele! Dar ce exemple ti-am dat eu aici nu le are iphone. Dar totusi as opta la un LG G3. Succes, sper ca te-am ajutat!
michael94 întreabă: