Nu stiu. in legatura cu bateria,nu este de foarte mare durata la Samsung,la BlackBerry din cate stiu are o autonomie mare,deci bateria este mai buna la BlackBerry [CRED]. daca vrei niste joculete,mai multe aplicati,touchscreen,zic samsungul.
Daca vrei ceva mai simplu,BlackBerry
samsungul are google play,un "magazin" de unde download-ezi aplicati\jocuri, iar ca si calitate, sincer, eu detin un telefon Samsung tot cu android, si sunt multumit de calitate. blacberry nu am incercat
Http://geekaphone.com/......Curve-8520
http://www.morecellphone.com/......5512/74786
As fi dorit sa imi spui cu, cuvintele tale.
Cred ca totusi te-am ajutat. Imi pare rau daca nu ti-am facut pe plac. am incercat sa te ajut.
Cu Samsung-ul poti face mai multe adica ai mai multe aplicatii in Google Play in timp ce BlackBerry Curve 8520 este limitat doar la mesaje si putine lucruri multimedia. Funda?
Samsungul are androidOS si touch-screen iar blackbeery are blackberryOS, si nu are touchscreen. daca doresti aplicatii, iti recomand samsungul, dar BlackBerry-ul este mai mult un telefon pentru "afaceri"
Deci calitatea este mai buna la Samsung?
Nu stiu. in legatura cu bateria,nu este de foarte mare durata la Samsung,la BlackBerry din cate stiu are o autonomie mare,deci bateria este mai buna la BlackBerry [CRED]. daca vrei niste joculete,mai multe aplicati,touchscreen,zic samsungul.
Daca vrei ceva mai simplu,BlackBerry
samsungul are google play,un "magazin" de unde download-ezi aplicati\jocuri, iar ca si calitate, sincer, eu detin un telefon Samsung tot cu android, si sunt multumit de calitate. blacberry nu am incercat
theprettylittleliars întreabă:
Maniax întreabă:
anonim_4396 întreabă:
AlexMaftei2001 întreabă: