Stiam ca era in trecut ceva de genul il cauti dupa adresa de Facebook, si iti da ori adresa de email de pe care e logat, ori nr. de telefon.
Era poate acum multi ani, dar acum totul este protejat si secret.
Doamne fereste au innebunit toate femeile tinere, e clar asta, cred ca e a patra intrebare luna asta care e cel putin dubioasa.
Nu vad nimic in a fi amuzat. Mai bine te abtii.
Pai tocmai ca nu e deloc amuzant, e cel putin ciudat. Mi se pare halucinant modul vostru de gandire de aia ma bufneste rasul.
Cred ca esti ofticos ca nu te suna si pe tine gagicile. Na
Pai n-auzi ca vrea numarul dar sa nu afle ala, deci, oricum nu-l suna ca sa nu afle, ca daca il suna o sa afle.
Unde e logica?
Incalcite caile fetelor din ziua de azi.
De aia si pune intrebarea repetativ.
Daca ar lucra la stima de sine nu si ar mai bate capul.
Ce naiba...esti femeie, nu i ok a fi disperata.
Si omul ala daca n are alte cai de contact gen retele de socializare, inseamna ca i destept.
Fetelor...mergeti la scoala de fete, please.
''Si omul ala daca n are alte cai de contact gen retele de socializare, inseamna ca i destept.''
Ce mi-a placut replica asta, i feel like a boss?
''Fetelor...mergeti la scoala de fete, please. ''
la hogwarts?
E o fata pe aici o cheama fata altarului parca, ea se plangea ca un necunoscut nu o baga in seama , ca il vede mereu ca trece pe drum si se duce nu stiu unde dar nu se duce domnule la ea sa o ceara de nevasta.
Poate sunt eu prost sau nebun dar cum ar putea un strain sa se dea la tine daca nici nu stie ca existi?
Pai, trece omul pe drum, ce treaba are cu fata altarului
Hai, mai, pe bune?
E lumea razna.Nu mai inteleg nimic.
Daca o observa, dadea si el buna ziua cred.
Sau o intreba cat e ceasul?
Ceva de genul.
Hai, ca daca un baiat vrea, poate.
Nu trebuie fetele sa si bata capul.
Sa fim seriosi
anonim_4396 întreabă:
thezbx întreabă:
Adrian_Rosca_2000 întreabă: