| Florian80 a întrebat:

Buna.
Stie cineva cumva Samsung Note 20 ultra pana in ce an mai are updat uri de soft de la Samsung? Ms

Răspuns Câştigător
| lpavel a răspuns:

N-ai pentru ce! Mi-a facut placere! happy

13 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Din cate stiu Samsung la toate telefoanele sale tine la zi cu actualizarile 5 ani de la data lansarii fiecarui telefon! Deci afla data lansarii apoi fa socoteala...

| Florian80 explică (pentru lpavel):

Crezi?

| lpavel a răspuns (pentru Florian80):

Asa am vazut pe Youtube, deci daca ala minte, te mint si eu... laughing

Ok.ms frumos oricum pentru raspuns

N-ai pentru ce! Mi-a facut placere! happy

| OmBanal33 a răspuns:

Eu stiu altceva, stiu de 4 ani, deci, inca un an in afara de asta...

| Florian80 explică (pentru OmBanal33):

Am inteles...suportul e pe duca
?

| OmBanal33 a răspuns (pentru Florian80):

Mai ai si anul urmator, din ce stiu eu pe android Samsung este cel ce ofera cel mai mult, respectiv 4 ani, insa acesti 4 ani se ofera la flagship-uri, la telefoanele mai ieftine este mai putin
Daca vrei mai mult, trebuie sa te uiti la Apple

Ms frumos dar urasc Apple si nu m.as duce pe asa ceva in viata asta!?

Din ce stiu eu Note 20 ultra a fowt flagship...deloc un telefon ieftin si de duzina.

| DanRaul77 a răspuns (pentru Florian80):

Eu am trecut de la note uri la iphone. n as mai vrea android never prea multe buguri. pe iphone ii asa totul simplu sigur si curat sistemul.

| Florian80 explică (pentru DanRaul77):

Eu deloc de acord! Nu as trece pe iphone nici sa ma.plateasca...ceea ce e exclus ca aia de la iphone sunt cei mai scârtari oameni din lume!?

Subscriu! Plus ca pe iphone nu functioneaza orice aplicatie! iOS e ca Linux-ul pe pc-uri: e bun, interfata simpla si curata, functioneaza superbine pe cele cateva programe pe care le suporta laughing atunci zic eu ce rost mai are? nu mai bine ramai la windows iar pe telefoane pe android? Dar caposii vor sa se dea mare ca ei au altceva si suporta consecintele dar cu astea nu prea se lauda laughing asa cum ai zis si tu, nici sa fiu platit nu mi-ar trebui iphone!

Cea mai mare dreptate o ai! Gandim. exact la fel!