| L0JiC a întrebat:

sunt asa de trist deoarece mi-am spart telefonul. Un LG k8 4G.
Pur si simplu am fost la o plimbare si aveam niste panataloni scurti si cu buzunare mici ( bine imi incapea telefonul acolo adica tot telefonul), si m-am pus pe o banca sa ma odihnesc iar cand sa ma ridic de pe banca ce sa vezi am auzit un POC, si m-am rugat sa nu fie telefonul si fix el a fost,, Eu mi-am spart doar sticla de pe el si este sparta din josul telefonului de la sigla LG pana la mijloc. Ajutor ce as putea sa fac? Deoarece nici parintii mei nu stiu de asta numai ca imi e asa rusine sa ma duc sa le spun deoarece eu si cu tatal meu am pus jumi-juma ca sa-l cumparam :'(

Răspuns Câştigător
| MedionTcO a răspuns:

Se mai intampla. Si eu am fost foarte posomorat o zi intreaga cand mi-am spart telefonul(S6 edge+), doar ca la mine s-a spart si display-ul.Trebuie sa le spui alor tai.A fost o intamplare, trebuie sa fii mai atent si asta este.

| L0JiC explică (pentru MedionTcO):

Adevarat, dar cine sa fi stiut a mie imi va pica din buzunar -_-. Si le-am spus, spre surprinderea mea au fost foarte calmi si au spus ca e telefonul meu si daca functioneaza si acum e bine happy. Multumesc pentru comentariu smug

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Imi pare rau baiete, dar la joaca nu trebuie sa pleci cu telefonul la tine, lasa-l in casa si nu se intampla nimic.
Acum, ca s-a spart, trebuei schimbat ecranul, care te va costa destul de mult.
Din pacate, va trebuii sa le spui parintilor sau sa strangi bani pana reusesti sa aduni destui, ca sa-l repari.