| ingerashulll a întrebat:

Sunt disperata. Am telefon Samsung galaxy j5 si de ceva timp apare chestia asta: sa detectat suprapunere pe ecran. Nici sa sun nu pot. Nu pot face nimic. Am privit vreo cateva tutoriale. La inceput a mers dar dupa nimic. Aveti vreo idee ce sa-i fac?

7 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Cred ca sunt 2 cauze, prima trebuie resoftat si a doua schimbat displayul, dar acest lucru il vei afla numai la un servis reparatii telefoane decodari resoftari, incearca si scoate i bateria si pune o la loc sa vezi ce se intimplă. Succes.

| cristi202 a răspuns:

Daca nici resetat nu a mers, trebuie mers cu el la un service sa iti resofteze sistemul de operare. Cred ca e undeva la 50-60 de lei chestia asta.

| Daniel9988 a răspuns:

Am patit si eu la um s7 edge.Am dat resetare la datele din fabrica si gata.

| Ykuzo a răspuns:

Îți recomand să resetezi telefonul la setările din fabrică. În caz ca nu îți merge din meniul telefonului urmează pașii următori:

Conectează telefonul la PC și salvează-ți toate datele, pozele, muzica, etc. După ce ai făcut acest lucru, deconectează telefonul de la PC și oprește-l. Menține apăsat pe butonul Power, Home și Volum + până când apare pe ecran logo-ul Samsung, sau numele modelului, după care o să apară un meniu din care te deplasezi cu butoanele de volum, volum + pentru mers în sus și volum - pentru mers în jos. Te deplasezi în jos până este evidențiat clear cache partition (pentru această metodă nu este neapărată nevoie să îți salvezi datele, pozele, etc.). După aceea selectezi opțiunea evidențiată apăsând butonul power. După ce telefonul și-a făcut treaba (o să scrie când a terminat) selectezi opțiunea reboot system now și apeși butonul Power.

Dacă problema persistă, revii în meniul anterior urmând aceeași pași ca mai sus, dar de data aceasta selectezi factory reset sau ceva de genul, în loc de clear cache partition(această metodă o să șteargă totul de pe telefon, deci trebuie să salvezi tot ce îți trebuie).

| ingerashulll explică (pentru Ykuzo):

L-am resetat si a mers 2 zile si apoi iar a aparut problema...

| Ykuzo a răspuns (pentru ingerashulll):

Această suprapunere pe ecran se referă la aplicații de tip Messenger, de la Facebook care folosește acele cercuri de conversație. Deci, practic, cercurile se suprapun peste lansator. Încearcă să dezactivezi această funcție la Messenger, să poți citi mesajele doar accesând messenger sau, dacă mai există și alte aplicații, să încerci să dezactivezi astfel de opțiuni.
Am pățit și eu acest lucru, abia acum mi-am adus aminte, dar, din păcate nu mai știu exact cum am scăpat de ea (nu a fost prin dezactivarea acelor cercuri, etc.), în orice caz, este de prin setările telefonului, Administrare dispozitiv, undeva pe acolo.

| Tiganus_Razvan_1990 a răspuns:

Eu spun sa ti-l pui pe vibratii. ( ͡° ͜ʖ ͡°)