| Andreeee0098766 a întrebat:

Bună, sunt la Orange si de fiecare dată încarc cu 5 euro si imi apare ca am 0. 0001 euro, ce trebuie să fac? Vă rog frumos

Răspuns Câştigător
| REMiXDJ a răspuns:

Duceti-va cu carlela sau hardia cu codul de reincarcare si cu telefonul la un centru ORANGE si explicatile problema. Poate fi o eroare de server de la ei dar m-as mira sau sa aveti o problema in telefon - un fel de virus.Luati si telefonul cu dvs., o carlela sau cod nou de incarcare cu 5 euro si punetii pe cei de la un centru ORANGE sa faca operatiune de reincarcare - ei o pot face direct ca dvs. cu telefonul sau de pe pc-urile lor direct in server in contul numarului dvs.Incercati asa, e cel mai bine.

2 răspunsuri:
| OrangeHelper a răspuns:

Salut,
Te rugam sa ne oferi numarul tau de telefon, in privat, pentru a putea verifica situatia.
O seara frumoasa,
Orange Helper

| dannyel86 a răspuns:

Cat de des incarci cartela prepay? Suna la *100#, alege optiunea 5 (Contul meu), apoi 1 (Optiuni active), pentru a verifica daca ai activa vreo optiune de 5 euro despre care nu stii si care se reactiveaza o data pe luna sau de fiecare data cand pui credit. Acea reactivare automata poate fi dezactivata, iar creditul nu mai dispare instantaneu din acest motiv.