Întrebare recomandată | Corinna21 a întrebat:

Sunt noua pe aici ( nu cred ca asta conteaza ) nu inteleg un lucru... am un Huawei U8650, toate bune si frumoase cu telefonul asta pana acum 2 saptamani cand a inceput sa isi piarda semnalu iar problema s-a agravat. Am incercat sa bag o alta cartela in el (Vodafone, eu avand cosmote) si merge.Am baga cartela de cosmote in alt telefon si merge. Wtf?! Imi spune cineva ce as putea face in privinta asta? straight face

Răspuns Câştigător
| Neinteresant222 a răspuns:

Vodafone si Orange au reteaua 2G pe GSM 900 Mhz, iar Cosmote GSM1800 Mhz.
Se pare ca acel telefon nu lucreaza bine la frecventa de 1800, iar cand pui intr-un alt telefon, acel telefon lucreaza bine SI LA frecventa de 1800.
Incearca o resoftare.

4 răspunsuri:
| MrSoapte a răspuns:

Hey, Corina! Telefonul tau este cunoscut pentru slabele performante! Pe romaneste, e o mizerie! Asa cum a spus si, Neinteresant222, nu mai luati tot felul de marci d-astea... fantoma! Daca tel mai e in garantie, mergi sa-l faca... daca nu, incearca sa-ti iei altceva!

| bogboy101 a răspuns:

Schimba cartela daca nu merge schimba telefonul.

| Neinteresant222 a răspuns:

Concret! Problema e din telefonul respectiv, nu din cartela.
Recomand o softare sau vinede-l repede si ia-ti altul.
Nu va mai luati marci de astea NECUNOSCUTE, dati un leu in plus da stati in fata!

| Corinna21 explică:

Da... sunt constienta ca telefonul nu este cine stie ce de capul lui dar ideea e ca nu ma asteptam sa imi faca figuri asa devreme... am sa il trimit la reparat ( bafta mea ca inca mai am garantie la el ). Va multumesc pentru raspunsuri!