| cryss2005 a întrebat:

Sunt pe Orange Mobile și ieri mi-a expirat oferta.Azi am încărcat telefonul și am activat oferta, dar când încerc sa sun pe cineva mi se spune să verific creditul, minutele.Pur și simplu oferta este activată și nu pot apela pe nimeni.In schimb, am 50GB și am dat 5€ doar pentru GB, nu pot apela pe nimeni.Si am observat pe foiță cu codul de reîncărcare că data de pe bilet este 11.01. 2018 iar ora 16:00:00.Dar mie mi s-a dat azi foița, 12.01.2018 cam in jurul orei 15:00. Ce aș putea face? (Acasă eventual)

1 răspuns:
| dannyel86 a răspuns:

Atat timp cat creditul a intrat pe contul tau, nu e nicio problema in legatura cu acel cod de reincarcare. E perfect valabil, chiar daca a fost activat mai tarziu decat data emiterii.
Suna la 333 sau la *133#, pentru a verifica creditul si a vedea inclusiv valabilitatea acestuia.
Atentia trebuie sa se indrepte asupra ofertei activate.
Daca in pretul acelor 5 euro ti s-au acordat 50 gb de internet, oferta nu are cum sa includa minute/sms in retea sau nationale (de aceea nu poti apela).
Ai platit doar traficul de internet in limita data (50 gb).
Ori ai avut o oferta anterioara de internet care s-a reactivat automat, ori codul de reincarcare a fost emis direct pentru astfel de oferta (unele coduri vin direct cu oferta, nu cu credit).
Daca totusi ai nelamuriri, poti suna la relatii clienti Orange pentru a verifica daca acel cod era cu credit (5 euro) sau direct cu trafic de net.