| Crystynuta8998 a întrebat:

Buna!
Tot mă sună un număr,am căutat pe net și spune că sunt cei de la Credit Express,din cate știu dacă te suna ei,înseamnă că ai o datorie undeva.
Nu am răspuns pentru că mă gândesc că sunt tepari din aia sa ia banii oamenilor și nu știu ce să fac,sa răspund sa nu răspund.
Menționez că mă sună pe numărul nou pe care îl am de o luna de zile și nu l-am dat la nimeni și nici nu am făcut vreun contract.
Nu am primit nici citație acasă la domiciliu in căsuța poștală.
De fapt am răspuns o dată și era un robot care zicea "buna ziua, ați sunat la credit Express"și apoi am închis.
Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| gllopel a răspuns:

Daca te-a sunat pe un numar nou pentru tine, inseamna ca altcineva a avut acel numar si l-a dat cand au facut contractul. Nu te agita. Blocheaza numarul.
Am patit si eu acum vreo doi ani. Inca nu aparusera teparii. Ma sunau sau imi scriau. Le-am scris ca nu eu am datorii la ei si ca daca ma mai deranjeaza anunt politia. Nu m-au mai sunat.

3 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Ce va e așa frica să răspundeți la un telefon uniii mai ales dacă sunteți așa de curiosi

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Daca nu esti dator nimanui nu trebuie sa faci nimic, eventual sa blochezi numarul respectiv.

| ReddY25 a răspuns:

Blochează-l