| pwp a întrebat:

Buna TPU happy
1.Ce sa am in vedere in alegerea unui telefon(smartphone)?

2.Ce telefon imi recomandati pana in 20 de milioane?

Răspuns Câştigător
| Dydy112 a răspuns:

Samsung galaxy S2, e un telefon destul de performant: camera de 8 Mg, are android si touchscreenul bun. Te poti interesa pe internet pentru detalii mai importante. happy

5 răspunsuri:
| gabi10ionut a răspuns:

Pai depinde de ce vrei tu.....android,IOS sau windows phone cam astea ar fi ar trebui sa optezi pentru un tel cu camera de 8 mp memorie interna minim 8 gb si sa aiba si un slot de card.Eu sunt detinatorul a unui Nokia lumia 800 cu sistem de operarw windows phone 7.5 mango cu camera de 8 mp memorie 16 gb si mai multe ti-l recomand cu cea mai mare incredere

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa fie internet friendly si sa nu te enerveze tastatura. incearca un Samsung.

| LittleBeea a răspuns:

In primul rand,in alegerea unui smartphone trebuie,(doar daca te intereseaza)sa vezi daca are un market(android,applestore etc.),sa verifici cati megapixeli are, ce aplicatii are si cel mai important costurile. Daca vrei sa ai preturi reduse, poti incerca ofertele de la companiile de telefonie, depinde in ce retea esti, oricum orice retea are oferte bune...iti recomand Samsung galaxy s3 mini sau HTC one sau HTC desire sau chiar HTC wildfire

| spaghetty a răspuns:

Iti recomand Nokia lumia 900
http://www.emag.ro/......E1VGTBBBM/
Sau poti lua Nokia lumia 800 sau 620 ca si astea sunt bune.

| Carter_Kydo_1990 a răspuns:

In primul rand avand in vedere ca bugetul tau este destul de mare, ai posibilitatea de a alege intre cele 2 mari firme de telefoane smartphone : Apple si Samsung. Eu ti-as recomanda sa alegi intre iPhone 4S sau Samsung Galaxy Mini 3 (s3 este mult prea mare)