Incearca sa inveti sa faci bani pe internet. Stiu eu un site bun cu care sa incepi:
www.bani-pe-internet.net
Poti vorbi cu parintii/bunicii sa tii dea ca iti doresti din toata inima! Altfel nu cred ca poti ca bani peste noapte nu prea putem sa facem! o zi buna
Alocatie 42 de lei.Iar restul ii ceri de la bunici/parinti...
si eu acuma imi iau un telefon in 29 noiembrie 600 de la unchiul meu+600 de la bunicile mele+200 de la alocatia mea+restul de bani sa-mi iau un telefon calumea
Poti vinde pliante.Este foarte greu la varsta asta sa-ti castigi proprii bani,mai ales daca stai intr-un orasel mic (asa ca mine)... daca nu poti face treaba cu pliantele ai putea sa muncesti la membrii familiei,propune o afacere cu ei,tu le faci un serviciu iar ei sa te plateasca, si nu neaparat cu mama, tata poate si cu alti membrii ai familiei:unchi, bunici etc., iti urez mult succes! si sincera mea parere este ca treaba cu pliantele nu ar merge la varsta asta deoarece esti doar un copil si nu ai rezista sa stai in parc si sa vinzi pliante mai ales in soare....asa ca incearca treaba cu familia, sigur rudele tale iti vor oferi aceasta oportunitate.
anonim_4396 întreabă:
TeamLana întreabă: