| kar1GaNNN a întrebat:

Buna TPU.
Am fost astazi prima data la dentist, am 16 ani, si mi-a facut o testare de anestezic, si mi-a zis ca sunt putin alergic la anestezie.
Ce anestezie ar trebui sa imi dea?
Mai tare mai puternica, ca vreau sa ma duc la alt dentist si daca ma intreaba sa stiu ce sa-i zic.

Răspuns Câştigător
| OoBunnyoO a răspuns:

Nu trebuie sa stii tu ce anestezie sa iti dea.
Daca mergi la alt dentist, spune-i ca ai mai fost la altul, ti-a facut testarea de anestezie si ca ai avut o reactie alergica. Cel mai probabil, noul dentist te va testa din nou, sa vada la ce substante ai alergie.

3 răspunsuri:
| anad a răspuns:

Nu tu trebuie sa-i spui ce anestezic sa foloseasca! El trebuie sa stie care iti e mai accesibila si in ce doza, dupa ce iti face testarea.

| AlexElektro1987 a răspuns:

De ce pui intrebarea la aceasta categorie? Dentistul acela nu te-a intrebat mai intai daca esti alergic la ceva? Trebuia sa te intrebe. Iar substanta la care faci tu alergie, de unde stii ca nu este substanta de baza in toate anestezicurile. Iar cand te duci la dentist, el trebuie sa te intrebe ce fel de anestezic vrei. Daca nu te intreba el, ii spui sa iti puna Arsenic, pentru ca esti alergic la anestezi, dar arsenicul doare de te urci pe pereti. Dar daca pui Arsenic, nu iti mai face nici injectie.

| Adina77 a răspuns:

Nu exista,, putin alergic,,.
Esti alergic.La ceea ce te-a testat.
Roaga-i sa te testeze la altceva.
Poate la alta substanta nu esti.