| unu3doi2trei1 a întrebat:

Am găsit în aplicații aplicația asta https://imgur.com/a/cxDuem8. Nu are nume, nu are iconiță (cercul verde este de la tema telefonului), dar consumă date, ocupă spațiu și are acces la locație, spațiu de stocare și telefon. Pare foarte suspectă și intenționez să o dezinstalez.
Acum ceva vreme îmi apăreau din senin reclame pop-up, dar nici urmă de aplicația asta în setări pe atunci.
Întrebarea mea este: ce face? Colectează și trimite informații de pe dispozitiv? Afișează reclame? Să știu măcar ce am avut pe telefon

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tinand cont ca a consumat ceva date, nu ezita si dai uninstall. E virusache sigur. Partea cu ce e, nu stim. Securitate sa nu iei virusi in Android nu exista, dar aplicatiile (mai ales virusii) sunt atat de securizate incat utilizatorul n-are cum sa stie ce face si cand face... Sa asumam ca a colectat tot ce e in permisiuni si daca ai primit reclame, o fi si adware.

1 răspuns:
| MagicOneT a răspuns:

In orice caz nu e o aplicatie "vitala" pentru telefon, daca era, nu aveai functia de "dezinstalare". Poti sa o dezinstalezi linistit.