| MajorKing a întrebat:

Am iphone 3gs si daca ati putea sa imi spuneti cum sa fac cand pun parola la tell daca incearca cineva sa o bage de mai multe ori sa nu se blocheze de tot sau o aplicatie ceva, multumesc!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Programul se numeste ceva in genul "Android Lock" sau "Android Style Lock". Nu am acum acces la un iphone sau la AppStore si nu am cum sa caut exact aplicatia.

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scoate parola daca stii ca o uiti asa des. Iar oricum telefonul se blocheaza mai intai pentru 5 minute, apoi pentru 10, si tot asa. nu se blocheaza definitiv. Cel putin la mine asa este. Daca te referi la parola de la sim, e cu totul altceva. Pur si simplu scoate parola de la sim si las-o pe cea de la telefon, e mai usor.

Sau daca vrei sa nu se blocheze deloc, este o aplicatie ce transforma interfata cum bagi parola in 9 puncte unde te duci cu degetul prin ele, aia fiind parola. Asa nu ti se blocheaza telefonul daca bagi de multe ori gresit.

| MajorKing explică (pentru anonim_4396):

Si ai putea sa imi zici cum se cheama aplicatia?

| anonim_4396 a răspuns (pentru MajorKing):

Programul se numeste ceva in genul "Android Lock" sau "Android Style Lock". Nu am acum acces la un iphone sau la AppStore si nu am cum sa caut exact aplicatia.