| Auraș_Marius_1997 a întrebat:

Am o întrebare, aş vrea un răspuns rapid. Telefonul meu, Samsung galaxy j5 are geamul spart, nu şi display-ul, şi m-am gândit să-l repar, telefonul este negru, are ceva dacă cumpăr o faţă aurie? sau trebuie tot neagră? Fundiţaa

3 răspunsuri:
| Live4Ride a răspuns:

Nu are nimic. Si eu la un Samsung S6 la fel am facut. telefonul era verde si am luat geam gri! este ok, asa mai schimbi si tu lookul la tel si zici ca ai altul nou happy

| FoxyM a răspuns:

Salutare! o schimbare de look a telefonului nu strică! Desigur, unicitatea iti face placere si vrei sa o adopti pentru telefonul tau, asa ca spune DA la ceva nou si fi cuprins de complimente si laude odata cu schimbarea! Iar auriul este o culoare ce inspira regalitatea si dorinta de a avea totul sub control.Meriti"a doua sansa"

| Anngela a răspuns:

Alutare! o schimbare de look a telefonului nu strică! Desigur, unicitatea iti face placere si vrei sa o adopti pentru telefonul tau, asa ca spune DA la ceva nou si fi cuprins de complimente si laude odata cu schimbarea! Iar auriul este o culoare ce inspira regalitatea si dorinta de a avea totul sub control.Meriti"a doua sansa"