Salut. eu zic ca isi merita bani dar iphone-ul sa fiie original, daca este original se cunoaste in meni-ul lui si dupa cum face poze-le. Daca ai umblat vreo data pe un iphone 4 sau 5? comparal cu ele...trebuie sa fiie identice ma refer inauntrul lor... daca nu ai umblat nicio-data pe un iphone? ia pe cineva cu tine atunci cand te duci sa-l cumperi dar sa fiie cineva de incredere care a mai avut iphone original pana acum, dar sa stii ca cei de la Apple au dato-n bara cu iphone-ul 5 sa stii ca iphone-ul 4 si 5 sunt vreo 95 la suta identice ma refer la ce poate sa faca asa ca mai ieftin este un iphone 4 si poti face aproape acelasi lucru precum si iphone-ul 5 asa ca ai grija la ce cumperi de pe net bafta.
"reteaua Split Sua"? ce e aia ca nu am auzit.
http://www.mobilook.com/CarriersUSA.asp
Facatura sau FAKE!
2.013 RON - 3.141, 99 RON la
http://www.shopmania.ro/telefoane-mobile/p-apple-iphone-5-16gb-38676101
NU RISCA! Sunt totusi niste bani cu care ai putea sa-ti cumperi ceva original+garantie+NOU, mai bun decat Iphone fie e si 5
Asa cum spui " la banii aia..." Am avut cunostinte care s-au trezit nu cu o "chinezarie" cum le zicem noi ci cu ceva mai rau.Adica cu o carcasa functionala cu butoane
Eu doar am verificat ce a scris el si nimic altceva
Cine dracu sa stie cate retele de telefonie mobila sunt in USA
Nu stiam si crede-ma ca nu as face acest lucru chiar daca as primi un Iphone 5 Codat pe reteaua respectiva GRATIS.Ce daca e Iphone.Nu-mi face mic dejun si cand se strica cablu de date/incarcator si asa firav COSTA.
Sunt un pic poate prea realist la avantaje/dezavantaje.
La urma urmei e tot un telefon si in afara de a face la fel ca si pe celelalte device-uri "de firma" ce mai face? Cartofi prajiti? Ma spala pe spate? Munceste in locul meu?
Nu zic sa ti pasul cu tehnologia dar nici sa exageram!
Daca nu voiam mai mult acum roteam discurile de la telefoanele cu centrala sau mai rau ceream legatura centralistei de serviciu care poatev era ocupata sau "indisponibila"
Creda-ma ca am crescut cu telefon cu MANIVELA Iar daca nu prea-ti dai seama ce e asta intreaba-ti parintii sau mai bine bunicii.
Buna! Te ai intrebat daca nu este cumva o pacaleala. eu as zice ca da. si eu mi-am luat un iphone 5 dar a costat mai mult. Eu zic sa nu-l cumperi mai bine te duci la un magazin special pentru. telefoane. La revedere cred ca ti-am fost de ajutor.
Nu frate, gasesti iphone 5s cu 1300lei, o sati las mesaj cu link pe tocmai, nu-i fac reclama dar eu am luat un note 3 de la dansul si e impecabil
andrei_1493 întreabă: