| MateiElCapo a întrebat:

Am o mica problema, am descarcat mai multe aplicatii de "VPN" si la toate inainte de a ma conecta imi apare o atentionare pe ecran si o casuta pe care ar trebui sa o bifez pentru a ma putea conecta la o adrasa vpn.
Am incercat sa apas de mai multe ori acea casuta dar nu pot, efectiv nu se bifeaza si nu stiu ce sa fac... am mai instalat asemenea aplicatii in trecut si nu am avut nici un fel de probleme. Acum nu ma mai lasa. Am facut o poza sa vedeti despre ce e problema https://files.fm/u/u6syj97x
Atentie dau funda celui ce ma poate ajuta.

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| gabicoo a răspuns:

Recomand Opera Browser. Are VPN integrat atât varianta pentru desktop(Windows) cât și cea pentru Android.
Instalarea aplicațiilor gratuite VPN pentru telefoane implică o serie de compromisuri și riscuri ascunse. Eu folosesc Opera Browser pe ambele sisteme de operare.
Pentru problema ta recomand ștergerea memoriei cache dezinstalarea aplicației apoi reinstalarea ei. Dacă nu merge asta înseamnă că ai mai utilizat aceleași aplicații VPN, erau varianta de încercare și nu le mai poți folosi. Caută alte aplicații VPN pe care nu le-ai mai folosit!
Și mai ai o variantă că să fii complet anonim instalează Tor Browser pentru Android.
Succes!

1 răspuns:
| SomethingFunni a răspuns:

E o problema cu intefata telefonului, nu cu aplicatia. Daca spui ca nu ai facut nimic in special telefonului atunci incearca fix-urile clasice: restart la telefon, clear cache, etc