Vezi ce aplicatii ruleaza in background. Totodata incearca sa dezactivezi locatia/gps-ul si sincronizarea. Totusi mi se pare ca scade destul de mult.
Elena, problema poate fi și de la încărcarea superficiala. Astfel, renunța la obiceiul de a-l încarcă pe timp de noapte. O metoda foarte buna este sa descarci complet bateria, și apoi sa o încarci cu ajutorul alimentatorului original Huawei. Schimba cablul de date pe care îl folosești la alimentare.
De asemenea, s-ar putea sa ai aplicații care rulează haotic in background, nemonitorizate. Încearcă sa instalezi aplicația Kill Background Processes și sa-i faci configurațiile de vigoare, astfel încât sa nu permiți niciunei aplicații sa-ți trimită nontificari sau sa ruleze in background.
Dacă problemele persista, înseamnă ca este o problema de alimentare, iar aceata problema poate surveni Den la chip-ul de încărcare sau bateria Li-On (puțin probabil, căci bateriile Huawei au o viața durabilă).
Mult succes!
Am avut aceeasi problema pe un telefon mai vechi.Eu a trebuit sa-mi fac root si sa dezinstalez aplicatiile de tip bloatware si nici atunci nu era chiar ok (probabil imi scapa).Asa ca am schimbat intreg ROM-ul (Android-ul in sine mai pe intelesul tutoror) si acu pot spune ca este ok. DAAAR din moment ce Huawei de cateva saptamani nu mai da voie schimbarilor soft-ului, n-ai decat sa iti instalezi un Battery Analyzer si sa vezi ce iti mananca cel mai mult din baterie.
Funda?