| Anabella2112 a întrebat:

TPU! Am o problema. Chiar astazi mi-am spart telefonul pentru. a treia oara. Da, sunt cea mai tampita persoana, stiu. In fine. Am cautat peste tot dar nu am gasit un raspuns.
Ecranul telefonului s-a spart in totalitate si nu mai merge touchscreen-ul. Exista o sansa ca cineva sa mi-l poata repara? Tin sa mentionez ca firma este una din Italia (Komu). Am garantie la el dar nu as avea cum sa-l trimit pana in Italia. Ar fi asta o problema?
Va rog, cineva? Sunt extrem de panicata.

Răspuns Câştigător
| Satres a răspuns:

Pai asta depinde de tipul touch-ului pe care il ai, la unele telefoane e maibieftin sinla altele mai scump, oricum, nu cred ca e mai mult de 100 lei, display-ul e mai scump si poate ajunge la 200 dar cred ca e mai ieftin pentru telefonul tau. E posibil sa nu trebuiasca decat touch. Da.l la cineva specializat

5 răspunsuri:
| SimoonaD a răspuns:

Mergi la un service de telefoane.ei iti vor cauta un display lcd si un touch care se vor potrivi cu telefonul tau.

| Anabella2112 explică (pentru SimoonaD):

Multumesc de raspuns!

| Satres a răspuns:

Salut, daca nu merge touch-ul(adica daca se vede fundalul dar atingi in gol) poti schimba touchul(faci comanda de pe net sau dai la gsm). Daca ecranul este total negru sau partial negru, trebuie sa schimbi si display-ul(acelasi procedeu). Garantia ma indoiesc ca e folositoare intrucat nu este un defect de fabricatie.

| Anabella2112 explică (pentru Satres):

Si ma costa cam in jur de? Stii cumva? Crezi ca ar fi un obstacol firma?

| RAY a răspuns (pentru Anabella2112):

Orice telefon are 2 ecrane de fapt unul in interior altul in exterior, desigur ca se va putea, uitate atenta la ecan nu vezi ca mai e ceva in el?