| DraGfirE a întrebat:

Am o problema cu telefonul(Android) si poate ma puteti ajuta si dau funda.
Imi tot da o notificare ca nu am spatiu insuficient, dar am si ma trimite pe google play. Cand dau la o aplicatie "actualizati" ma pune sa sterg dar am tot sters ce am putut si in loc sa scada de la 160 MB creste... Solutii?

Răspuns Câştigător
| LtCat a răspuns:

Eu folosesc ES Explorator pentru a curața telefonul (probabil nu a fost făcut pentru asta, dar merge). Cel mai probabil fișierul problemă e thumbdata. Ca să ștergi pe toate (în caz că sunt mai multe) intri in folderul DCIM și ștergi tot ce incepe cu. thumbdata (nu o sa pățești nimic).

| DraGfirE explică (pentru LtCat):

3,95 GB din care 3, 80 erau DCIM, mersi mult si tie iti dau funda

9 răspunsuri:
| LTAA a răspuns:

Intra in setări la aplicații și șterge actualizările aplicațiilor de sistem.

| Anoni_Vasi_1999 a răspuns (pentru LTAA):

Dai funda la LTAA asta era corect.

| annneamary a răspuns:

Mai șterge, când îți apare așa nu este suficient spatiu pentru actualizarea periodica a aplicațiilor

| annneamary a răspuns:

Sau dai o resetare generala

| GabrieL98KiDD a răspuns:

Am avut si eu odata problema asta pe tableta mea, de obicei mie imi arata cand dadeam la stocare ca x gb sunt ocupati de alte chestii dar nu exista altceva...
Singura solutie a fost sa resetez tableta si cand mai stergeam o aplicatie pe ea ma uitam repede la stocare sa vad daca se elibera si spatiul de stocare.
Instaleaza si tu aplicatia es explorator fisiere si dai pe anlizare imediata si vezi daca gasesti fisierele care ocupa mult spatiu adica pot fi si multe fisiere temporare sau fisiere care se duc in cosul de gunoi gen recicle bin ca la pc.
Sper ca te-am ajutat.

| Jokerul2874 a răspuns:

Cumpărați card sd. O să ai mai mult spatiu.

| DraGfirE explică (pentru Jokerul2874):

Am card sd de 16 gb

| theslayer1698 a răspuns:

Intra in modul recovery mode(inchide telefonul apoi tine apasat butonul volum up si butonul power pana apar mai multe variante) in recovery mode selectezi clear cache si iti va sterge tot gunoiul de prin telefoj. Sau instalezi clean master si iti sterge el tot ce trebuie sa ai memorie.