Pai daca ai garantie...du`te la un centru de Orange sau unde ai abonamentul..si o sa ti`l repare
Daca nu ai semnal nici in al loc (banuiesc ca ai incercat sa te muti cu telefonul), probabil ca e o defectiune a antenei.
Nu ai cum sa o remediezi decat la un service.
Bineinteles considerand ca ai cartela functionabila (valabila).
Daca e iesita din uz, e normal sa-ti apara mesajul de care spui.
Asa am patit si eu s-au demagnetizat acele clapite care fac legatura cu telefonul.Ti-o vor schimba cei de la Orange gratis si iti vor da acelasi numar daca ai reincarcat cartela in ultimul an cu minim 20 euro, daca nu ai reincarcat atat va trebui da platesti 30 lei
Este defecta antena de semnal nu cartela sau oricealtceva acea antena de semnal trebuie inlocuita
Pai exista doua variante:
1) Ori cartela nu mei e buna sau nu mai face contact;
2)Ori compania de la care ai u cartela nu emite seara sau poate, cine stie ai vreau telefon mai sofisticat.(care "doarme" )
Deja e 09:10 si tot nu am semnal. oricum in alte seri vorbeam si pana la 1 sau 2 la telefon si nu avea nimic
Am avut si eu problema asta trebuie dus la reparat..alta cale nu este..nu costa foarte mult.dar nici foarte putin nu e
Incearca cu cartela in alt telefon, daca face la fel inseamna ca cartela ta este demagnetizata si vei fi nevoita sa o schimbi, vei avea acelasi numar aceleasi servicii vei pierde doar contactele in cazul in care le-ai salvat pe sim