Aaa,si eu am avut telefon pentru mama mea tot freeman ca nu stie sa umble pe astea cu touchscreen.Stai sa vad daca imi amintesc adica s-a stricat de vreo doua luni.Trebuie sa intri in setari apoi la securitate si de acolo o sa iti apara *ecran de blocare sau * blocarea ecranului nu mai stiu sigur si dai pe ea si o dezactivezi(oricum e inutila). Daca intampini probleme sa imi spui si daca reusesti cu placere. Sper ca te-am ajutat!
Da, da, telefoanele clasice au o optiune de blocare a telefonului. Acolo setezi sa nu se blocheze. Nu cunosc modlul dar trebuie sa fie pe undeva prin setari de siguranta sau setari telefon/ activare dezactivare taste inclusiv blocare/deblocare.
Am intrat la securitate, dar imi cere parola. Am incercat cu 1234 sau 0000! Nu reusesc!
Scuze ca raspund asa tarziu dar poate tatal tau a umblat pe el si i-a pus parola din greseala dar nu prea e posibil.Nu stiu, cauta pe net daca telefoanele freeman au o parola specifica sau contacteazai pe cei de la firma(desi nu cred ca o sa iti raspunda) incearca sa resetezi telefonul(nu stiu sigur daca la telefoanele cu butoane se poate).O sa mai caut pe net dar in rest nu stiu altceva, scuze
Merci de raspuns! telefonul este nou-nout, abia sosit de la eMAG! nimeni nu a pus parola din greseala, deoarece batranul nu la butonat! incearca tu pe net, multumesc
aledior123 întreabă:
aledior123 întreabă: