| mistergiovany49 a întrebat:

Am o urgenta! I-am cumparat batranului meu, 92 ani, un telefon clasic ( Freeman speak T120 ) deoarece a pierdut pe cel dinainte. Numai ca acesta dupa 2 minute de la inchidere ecran se blocheaza tastatura si esti nevoit sa deblochezi, tasta stanga sus si tasta diez. Stie cineva daca se poate face o setare ceva ca telefonul sa nu se mai blocheze? Nu se va descurca cu procedura deblocarii!

5 răspunsuri:
| Zazon1243 a răspuns:

Aaa,si eu am avut telefon pentru mama mea tot freeman ca nu stie sa umble pe astea cu touchscreen.Stai sa vad daca imi amintesc adica s-a stricat de vreo doua luni.Trebuie sa intri in setari apoi la securitate si de acolo o sa iti apara *ecran de blocare sau * blocarea ecranului nu mai stiu sigur si dai pe ea si o dezactivezi(oricum e inutila). Daca intampini probleme sa imi spui si daca reusesti cu placere. Sper ca te-am ajutat!

| Rotazi a răspuns:

Da, da, telefoanele clasice au o optiune de blocare a telefonului. Acolo setezi sa nu se blocheze. Nu cunosc modlul dar trebuie sa fie pe undeva prin setari de siguranta sau setari telefon/ activare dezactivare taste inclusiv blocare/deblocare.

| mistergiovany49 explică (pentru Zazon1243):

Am intrat la securitate, dar imi cere parola. Am incercat cu 1234 sau 0000! Nu reusesc!

| Zazon1243 a răspuns (pentru mistergiovany49):

Scuze ca raspund asa tarziu dar poate tatal tau a umblat pe el si i-a pus parola din greseala dar nu prea e posibil.Nu stiu, cauta pe net daca telefoanele freeman au o parola specifica sau contacteazai pe cei de la firma(desi nu cred ca o sa iti raspunda) incearca sa resetezi telefonul(nu stiu sigur daca la telefoanele cu butoane se poate).O sa mai caut pe net dar in rest nu stiu altceva, scuze

| mistergiovany49 explică (pentru Zazon1243):

Merci de raspuns! telefonul este nou-nout, abia sosit de la eMAG! nimeni nu a pus parola din greseala, deoarece batranul nu la butonat! incearca tu pe net, multumesc