Ala a fost displayu, vezi cat iti cere la service pe reparat si judeca singura daca merita reparat sau iti iei altul
De reparat, se repară. Dar fiind un model destul de vechi, nu cred că merită costul și efortul. Mai pui câteva sute și iei unul din zilele noastre, și mai ai și 2 ani garanție.
Ii schimbi display.
Display e bine sa fie original in Samsung daca vrei sa nu ai probleme de touch si contrast.
Telefonul e cam trecut, tehnic vorbind, deci ramane la aprecierea ta daca vrei sa il repari.
Display cred ca e undeva la 80 euro aprox. Original.
Nu merita sa schimbi displayul + touchscreen, costa chiar mai mult decat un telefon identic, functional, la mana a doua. S3 e un model de 5 ani, nici macar 4G nu are si probabil si bateria e pe duca in plus si performantele sunt modeste pentru 2018. Ia-ti alt telefon, gasesti de exemplu S4 functional sub 300 lei.
Nu merita. Este un telefon destul de vechi. Eu iti recomand sa iti cumperi un telefon mai nou(2017-2018)
Buna! Se poate repara la un loc special pentru acest lucru, unde ii schimba display-ul. La mine in oras (Pitesti) costa in jur de 300-350 cel mai ieftin, dar acum depinde. Eu iti recomand sa il iei macar pe al doilea cel mai ieftin, nu pe primul, pentru ca ai putea avea surprize neplacute.
Anonimul205 întreabă: