| Elena593 a întrebat:

TPU! Am si eu o intrebare. Ce telefon imi recomandati, mai de doamne-ajuta, dar care sa nu fie nici foarte scump?

6 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Fiecare percepe DIFERIT noţiunea de "foarte scump" :)

Întâi precizează suma disponibilă, apoi mai vedem ce & cum...

Toate cele bune.

Sărbători Fericite!
http://i.imgur.com/1e0N7Bl.jpg

http://i.imgur.com/2q6KoEi.jpg

| Eduard619 a răspuns:

Samsung I9505 Galaxy S4
HTC One Mini 2 (M8 mini)
Amandoua 1500 lei.happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie personal iphone-ul imi place foarte mult, am avut 3G si acum am 4 de 1.5 ani, la pret 4 a fost 14 milioane nou dar un coleg si-a luat 4S(superior 4-lui) cu 7 second hand.Probleme nu o sa ai daca nu umbli la software sau il scapi(ce am patit eu acum 1 saptamana).Ca design iphone-urile sunt minutate, un coleg are 5S si o colega 6 si sunt foarte frumoase dar si 4 si 4S sunt la fel.Ca design nu cred ca este alt telefon mai frumos ca iphone-ul. Aplicatiile sunt minunate,gratis si platite,acopera o multitudine de intrebuintari,carti,carti audio,formule, rezolvare de probleme(matrici, limite etc.), jocuri, programe motivationale...in mare gasesti un app pentru tot ce cauti, layout-ul este minunat.Si multe altele happy in general de bine.Dar, dupa 1.5 ani performanta incepe sa scada(la jocuri, nu cele mai recente) si ecranul din fata este din sticla, la fel si spatele.Acum o saptamana l-am scapat direct pe spate si s-a crapat dar putea fi prevenit cu o husa.Nu ii overrated, adica doar smecheri il cumparat, este un telefon cu adevarat practic, intuintiv, elegant. Sper ca te-am ajutat si toate cele bune happy

| LenoreVoldaren a răspuns:

Mătușa mea are Samsung Galaxy S4 mini și este mulțumită la cât a dat pe el. Raportul calitate-preț este ok.
Tata a avut un iPhone 4 SH dar a fost foarte bun. În schimb iPhone 4 nu prea se mai găsește nou, sau este prea scump.
Acum depinde ce iți place ție și dacă-l vrei nou sau SH.

| Woow_Iuli_1996 a răspuns:

LG

| Tibucanu_Cosmin_1997 a răspuns:

Un S2+ 850 lei sau mai ieftin sh
S3 799 lei eMAG saptamana asta
s4 1500 lei eMAG saptamana asta
HTC Desire 816 1410 eMAG
Funda happywinking