| EduardEdy98PM a întrebat:

am si eu o problema cu un LG Optimus L5 II (E460)
Acum o luna l-am rootat...si dupa asta am facut cateva schimbari, printre schimbari se numara si laucher-ul, am descarcat unul nou iar pe cel implicit l-am sters. Duminica i-am dat "revenire la setarile din fabrica" pentru ca mergea greu. Dupa ce s-a deschis am selectat limba dupa mi-a cerut contul de Gmail, dar nu aveam tastatura si am reusit sa il pun cu comanda vocala dar cand trebuia sa se deschida telefonul sa pot accesa interfata meniul etc nu s-a intamplat asta si m-a intors inapoi la selectarea limbi, cred ca nu mai am launcher si nu stiu ce sa ii fac, PC-ul nu il recunoaste, stie cineva cum sa fac sa il citeasca calculatorul si sa ii schimb softul sau sa il repar?

4 răspunsuri:
| Evolution a răspuns:

Clar ai sters launcher-ul implicit, ori cauti pe net l5 II stock room si urmezi instructiunile sa pui softul original inapoi, ori pui un alt soft modificat sau ultima optiune te duci la un gsm si il rogi sa iti faca o resoftare. La gsm-ul meu costa 35 de lei indiferent de ce android este (acum aproape 1 an m-am dus) acuma nu mai stiu dar nu e scump, nu te mai juca cu root-ul daca nu esti programator si nu stii ce faci.
Telefonul e setat sa mearga cum stie din fabrica, crezi ca aia care au scos telefonul nu vor sa mearga la capacitate maxima? ceea ce faceti voi nu prea e ok decat daca aveti prea multi bani sau stiti programare si vreti sa testati diferite lucruri.

| EduardEdy98PM explică (pentru Evolution):

Pai am soft dar nu il recunoaste calculatorul, nu stiu cum sa fac sa il recunoasca

| EduardEdy98PM explică (pentru Evolution):

Pai am soft dar nu il recunoaste pc-ul si nu stiu cum sa fac sa il recunoasca

| Evolution a răspuns (pentru EduardEdy98PM):

Asta e o alta problema.
1- cablu este stricat, inlocuieste cablul.
2- Nu s-a instalat driverul de la telefonul tau pe calculator asa cum trebuie.
3- Problema cu mufele tale USB sau cu mufa de telefon.
Daca ai un pc de rezerva sau un laptop sau un prieten cu alt pc du-te si incearca si vezi care ti-l vede, ii pui iar soft pe pc-ul respectiv (daca te pricepi ) si gata.
Daca nu reusesti singura care fara batai de cap este GSM.