| AndreeioanalPtR a întrebat:

Buna TPU. Am un iphone 14 de 2 luni și deja are 98% sănătatea la baterie, îl incarc de la 21 pana la 100 și nu stau mai mult de 5 ore pe zi pe el. Ce fac greșit și ce sa fac sa nu mai scadă așa repede?

Răspuns Câştigător
| literallythesamebruh a răspuns:

Dacă nu observi degradări semnificative la autonomia bateriei, respectiv orele de utilizare, atunci poți ignora acele 2 procente scăzute, momentan. De aceea nu îmi cumpăr astfel de telefoane. Pe lângă că sunt foarte scumpe, sunt foarte "pretențioase" și nu oferă nici pe departe cât și-ar dori unii. Privește situația din perspectiva unui utilizator Android, care își lasă telefonul chiar și până la 0% și tot îl ține bateria. Nu există această "sănătate a bateriei" după care să te ghidezi, deci nimeni nu se plânge. Nu este sfârșitul lumii că ai pierdut 2%. Îngrijorează-te atunci când nu îl vei mai putea folosi nici măcar 2 ore constant.

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ideal este sa uni si sa primesti mesaje, si ocazional sa verifici cate ceva, ca 5 ore pe zi pe telefon este enorm...

| Frank51 a răspuns:

Eu zic să-l pui în ramă, și să te uiți doar la el. Chiar și așa va scădea sănătatea bateriei laughing

| StoicAnalysis a răspuns:

Daca iti iei ultimul model de telefon aparut, nu inseamna ca trebuie sa fie si cel mai bun de pe piata. Asta se aplica in toate produsele. Ultimele modele se scot la pret ridicat pentru ca e cererea mare de oferta in urma marketing-ului. Cand s-a facut leak inainte cu cateva luni sa apara Iphone 14, foarte multi copii de bani gata si necunoscatori au dat pre order la mii sau sute de mii de produse, ceea ce a crescut pretul. Dar asta nu inseamna ca e cel mai bun telefon. De exemplu din punct de vedere al specificatiilor, e mult mai slab decat un 13 max pro sau cum s-o fi numit penultimul model. Pentru ca a avut timp de modificari si bug fix-uri pana a aparut ultimul model.
Deci in concluzie, daca chiar vrei sa iti iei ultimul model de telefon, asteapta pana se transforma in penultimul, sau cauta pe site-uri unde iti arata score-ul performantei tuturor telefoanelor tongue.

| blackann a răspuns:

Nu ai ce sa i faci.

| sammie a răspuns:

Pai daca ai vrut sa-ti iei iphone. Ce vina avem noi?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu il mai incarca pâna la 100%.
Incarca-l pana la 85% de exemplu.