Pai vezi? De acolo se trage! Pt ca pamantul de sub camera ta e umed, nu ai ce sa faci, e un fenomen al naturii. Si la mine s'a intamplat sa se umfle lemnul de sub usa de abia o deschid. Phuaaai ce urat mai scartaie... Ma scoate din sarite. Asa e situatia, trece.
Pune'ti telul langa tine sau pe o masa.
A facut condens, trebuie sa te duci la firma sa ti-l faca. Cine stie ce fluctuatii de temperatura au fost, cand s-a incins, dupa aia s-a racit, si s-a umidificat in el.
Eu il las sub pat cand ma culc, sta acolo pana ma trezesc, nu ma gandeam ca ar putea fi umed pentru el
Pai vezi? De acolo se trage! Pt ca pamantul de sub camera ta e umed, nu ai ce sa faci, e un fenomen al naturii. Si la mine s'a intamplat sa se umfle lemnul de sub usa de abia o deschid. Phuaaai ce urat mai scartaie... Ma scoate din sarite. Asa e situatia, trece.
Pune'ti telul langa tine sau pe o masa.
Incearca cu un feon. Sau incearca cu feva foarte subtire sa scoti murdarirea din mufa respectiva
Sunt prea sensibile modelele astea. Ai putea sa-l lasi intr-un bol cu orez peste noapte si sa vezi a 2 a zi daca iti mai apare ceva.
V.a trebuii sa mergi la reprezentanta Samsung si daca ai garantie si nu are apa sau umpezeala inauntru, ti.l repara gratuit, aceasta problema am avut-o si eu la mine a fost o eroare si s-a reparat.
Mai mult de 150 de lei nu ar trebui sa te duca ca reparatie, plus ca Samsung A8 este un telefon destul de bun, eu am A7,
Deci dap, daca ai nevoie de mai multe informatii, te ajut cu mare drag, imi lasi un msj pe Instagram, acl raspund mereu
@that_littlle ((( cu doi de T si doi de L la nume))))