Mi s-a intamplat si mie asta acum cateva zile(am acelaşi telefon). Trebuie sa intri in Recovery Mode; ca sa faci asta trebuie mai intai sa te asiguri ca telefonul este complet inchis(cel mai bine scoate bateria aputin si bag-o inapoi), apoi apasa in acelasi timp pe butonul inchidere-deschidere, butonul home(singurul buton de pe ecran) şi volume up. Ţine apasat pe ele pana iti apare un meniu cu 5 chestii.Controlezi telefonul prin butoanele de volum, asa ca dä in jos pana la a treia opţiune si apasa pe butonul home.O să se incarce ceva si apoi incide telefonul, deschide-l iar şi sigur va merge.ATENŢiE! Daca nu card de nemorie cu toate chestiile(aplicatii, muzica, imagini) din telefon in el şi contactele bagate in sim o să se stearga tot! Se revine la setarile din fabrica! Daca vrei sa-ti salvezi memoria telefonului cumva consulta un operator din magazinele de specialitate, dar in niciun caz nu-t trimite in service decat dacă nu mai e nicio speranta, caci sigur vor sterge tot ce e in memoria telefonului ceea ce este oricum inevitabil dar trebuie sa astepti 1 sau 2 saptamâni cand o poti face singur in 5 minute.Scuze ca am scris asa de mult, dar pe mine nu m-a ajutat nimeni cand aveam problema ta. Sper că te-a ajutat romanul meu!:-D
Poi da dar mie nu mi se aprinde deloc
Pai da dar mie nu mi se aprinde deloc
Nici mie nu mi se mai aprindea deloc la un moment dat. Încearca macar be ţi-am scris dar baga-l in priză inainte. Daca nu merge in niciun fel du-l la service cu garantia(daca nu au trecut 2 ani de cand l-ai luat). Dacä au trecut 2 ani trebuie sa platesti ceva cred, dar probabil şi ăia fac acelaşi lucru şi n-are rost să aştepţi atât.
anonim_4396 întreabă: