| LuisaTone a întrebat:

am un telefon AKAI JOY ( 5 mp) si doresc sa pun pozele de pe smartphone pe calculator si invers prin cablu de date. Puteti sa ma ajutati happy, primul care raspunde ( CORECT) ii dau funda si rog ca raspunsurile sa fie cu cuvinte cat mai familiare nu cu termeni tehnici.

Răspuns Câştigător
| Zaygon a răspuns:

Ai doua metode:
1. Activezi modul dezvoltator dupa care poti conecta telefonul la pc si til vede ca pe un stick pe care poti intra din my computer si poti copia din pc pe el si invers.
Ca sa activezi optiunea de dezvoltator intri in Setari->Despre telefon->Apesi de 5 ori pe numarul Versiunii pana iti zice modul dezvoltator deblocat-> te intorce in setari si deasupra meniului despre telefon o sa iti apara tabul "optiuni dezvoltator" intri acolo si activezi "depanare usb". Cam asta e tot. Acum poti conecta telefonul la pc. Daca cand il legi te mai intreaba ce vrei sa faci: alege stocare in masa(la unele telefoane apare la altele nu, la unele mai apare optiunea de incarcare prin usb si de aia ziceam).
2. Folosesti aplicatia Airdroid. Nu ai nevoie de cabluri doar ca tu sa ai telefonul conectat la aceeasi retea lan cu pc. Intri in magazin play si descarci airdroid. Dupa intri pe site aici: http://web.airdroid.com Apoi intri pe telefon pe airdroid si vezi ca poti sa te conectezi la pc fie sa scanezi cu telefonul codul chaptka(patratul ala alb negru) fie sa introduci in browser adresa telefonului. Dupa ce s-a stabilit conexiunea, in fereastra de airdroid din browser o sa iti apara continutul telefonului pe mai multe sectiuni si ai acolo fiserele mele si iti arata tot ce ai pe telefon si poti descarca sau muta cum ai chef, si ca sa incarci pe telefon ai in partea dreapta a ecranului un widget pe care scrie upload si dai acolo, selectezi folderul unde vrei si fisierele care le vrei uploadate si ele se vor transmite catre telefon. Dupa ce ai terminat intri pe telefon pe aplicatie si dai disconect. Aplicatia airdroid are multe functii faine de la controlul camerei foto l-a trimis mesaje din pc catre un numar de telefon prin telefon.

Daca nu intelegi ceva scrie-mi si iti raspund.