Buna,
Cand conectezi telefonul prin cablul dai in jos de bara de sus, pe cea cu retea care iti da butoanele de acces rapir si acolo o sa te intrebe daca activezi modulul de stocare in masa, tu alegi ca da.
In acel moment se va activa pe calculator o noua partitie ca orice stick si vei avea acces la toate datele de pe cardul sd.
Eu nu vreau sa scot de pe pc eu vreau doar sa pun pozele pe telefon pe card ( sd ) asta vreau nu am ce face cu cablu si cu pc mie daca imi poti explica cum mut pozele de pe telefon pe cardul de date ( sd ) care e tot in telefon. Multumesc
La fel daca faci cum iti zic eu creezi o legatura intre calculator si telefon. Faci exact cum am spus. Daca nu vrei sa ai de a face cu cablu, deci cum vrei sa pui?
Eu nu am nevoie ce calculator SD card e in telefon ce nu e clar? eu vreau sa pun pozele de pe TELEFON in SD card care e tot in telefon. vreau sa bag pozele care sunt in memoria telefonului in sd card ca ca fac loc acum intelegi? NU am ce face cu pc aici.
Eu vreau prin telefon sa fac lucrul acesta nu prin pc. Pentru ca mie nu imi merge gaura unde bag cablul.
Frate mai bine lasate ca nu ma ajuti de loc ok? mersi ori cum.