| Alexia_Anca_2002 a întrebat:

as avea nevoie de ajutor. Am i problema destul de maricica. Cu ocazia zilei mele de nastere, parintii mi-au cumparat telefon cu abonament. Din păcate, am jucat unele jocuri nestiind ca sunt contra cost. Cand am verificat ultima oara, costul suplimentar era de 32 de euro. Acum as avea nevoie de un sfat. Cum le pot spune alor mei prostia facuta? Mi-e frica sa nu se enerveze sau sa faca urat. Ce pot face? Accept orice sfat. Mulțumesc anticipat tuturor.

10 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Nu le spui de prostia facuta. Iti iei economiile, sau faci orice ca sa ai 32 de euro, te duci la dealerul de la care e luat telefonul, si ii bagi ca plata la abonament. Ai tai nici nu vor observa diferenta.

| Alexia_Anca_2002 explică (pentru cristi202):

Mulțumesc pentru răspuns

| cristi202 a răspuns (pentru Alexia_Anca_2002):

Cu placere! Si oricind alta data.

| Alexia_Anca_2002 explică (pentru cristi202):

Am strans 50 de lei. Pentru a achita as mai avea nevoie de 100.imi poti sugera o idee de a face rost de restul sumei?

| cristi202 a răspuns (pentru Alexia_Anca_2002):

"Pic cu pic se face marea" zice o vorba. Mai greu obtii de la un prieten 100 de lei, insa daca ceri de la mai multi 5 sau 10, poti ajunge sa ai toata suma necesara.

| D3I3 a răspuns:

Menționezi că a fost ziua ta de naștere, eu de obicei câștig niște bani la ziua mea de naștere. Dacă ai câștigat și tu roagă-i pe părinții tăi să plătești asta. Sau dacă nu ai câștigat, spune-le să-ți taie din alocație.

| Alexia_Anca_2002 explică (pentru D3I3):

Nu am castigat decat 50 de lei. Imi mai lipsesc 100. ce pot face?

| GoldenBoy17 a răspuns:

Spune-le ca ai uitat netul activ...

| BeaconPants a răspuns:

Poti sa le explici direct situatia cand vezi ca sunt in toane mai bune si sa le zici ca nu ai stiut ca acele jocuri costa bani si ai intrat pe ele fara sa vrei.