| Caddy1609 a întrebat:

as avea nevoie de un launcher pentru android sau o metoda care sa mi pot personaliza fiecare slide de pe desktop cu o imagine diferita, sper ca m-am exprimat corect.

1 răspuns:
| SpainN1 a răspuns:

Nu stiu sa iti spun care are optinuea aceasta pentru ca eu sunt stock(4.2).
Dar iti spun 3 din cele mai bune, oricum pierzi doar 2-3 min testandule daca au optiunea.
Nova Launcher / Beta - Unul dintre primele launchere bazate pe cel oferit de Android Ice Cream Sandwich a fost Nova. Dezvoltarea a parcurs un drum lung de la primele versiuni pre-stabile şi în prezent launcher-ul oferă toate caracteristicile la care v-ați putea gândi. De la teme de icoane particularizate, la gesturi, lista de caracteristici puse în aplicare în Nova este foarte lungă. Cu cele mai recente versiuni beta (în prezent 1.3 beta 5), includ modificările aduse de noua versiune a sistemului de operare Android 4.1. Puteţi descărca gratuit Nova Launcher de pe Store şi un upgrade la versiunea Prime pentru caracteristici și opțiuni complete poate fi achiziționat.
Apex Launcher / Beta - După Nova, Apex este de asemenea printre primele bazate pe versiunea stock oferită cu ICS. Apex deţine cel puțin la fel de multe caracteristici ca Nova. Diferenţele între cele două sunt în cea mai mare parte cosmetice. Icoane personalizate şi pachete de icoane, gesturi, optimizări pentru telefoane și tablete, toate sunt incluse pentru a vă bucura de o experiență completă. Modificările aduse de Jelly Bean au fost introduse în cele mai recente versiuni Beta ale Apex (în prezent 1.3.0 beta2). Puteţi descărca gratuit ultima versiune de Store şi achiziționa upgrade-ul la versiunea Pro pentru multe caracteristici suplimentare noi.
Holo Launcher HD - Bazat pe Android Jelly Bean, Holo Launcher HD este o adiție recentă, demnă de a fi luată în considerare atunci când alegeți o aplicație de înlocuire a homescreen-ului pentru ICS sau Android 4.1. Aplicația nu aduce mai multe opţiuni decât Nova sau Apex. Deşi o versiune stabilă a fostă lansată pe Store şi chiar a beneficiat de o actualizare la versiunea 1.0.1, se simte că ar mai fi nevoie de ceva lucru pentru a o aduce la un nivel mai avansat. Lista de caracteristici care le aduce este destul de impresionantă, comună cu versiunile mai de succes sus-menţionate. Holo Launcher HD este oferit gratuit, în timp ce versiunea Plus poate fi cumparată pentru caracteristici și opțiuni suplimentare.