Nu lua lucruri second hand, nu ai certitudinea cat te va tine.
Cumpara altceva care iti permiti dar nou, lucrul nou e nou.
Daca iti place ia-l, fiecare om cu placerea lui.Bateria sta bine, mai ales daca a fost destul de folosit.Eu am 6S si bateria este ca si ce spui tu inca la 82% dar eu il folosesc doara sa vorbesc, asta destul de rar, mesaje, rar si aleas a mai fost ani cand l-am folosit des, dar per total folosire usoara.
Ce ar fi bine sa verifici daca n-a fost inlocuit displayul la el, daca este 100% original, atunci nu cred sa fie probleme.
Eu am avut iphone de la 4, deci 3 iphone si niciodata nu am avut nici o problema.
Inainte de 4 am avut tot, dar folosite, si acolo la fel niciodata probleme.
Daca ar fi sa aiba ceva probleme ar trebuie sa se vada acum, nu merge sa il faca sa functioneze doara cat te uiti tu la el, apoi cand l-ai cumparat gata sa si stricat.
1600 ces astia lei sau ces? Stai sa vaz cat costa unu pe ebay.Mda pe ebay 300-350 dolari cu tot cu shipping.
Dar poti gasi pe Facebook marketplace mai iestin.La ce sa te mai uiti sa fie deblocat, ai grija sa nu fie cumva blocat pe o retea.
Bateria nu prea tine, in ce sens? Depinde si cat timp folosesti telefonul, poate sa te tina si 1 ora daca te uiti la filme sau joci jocuri.
Am uitat sa iti zic si de baterie, dar deja tu il luasei.
Uneori poti pune baterie noua si sa nu mai mearga.Telefoanele se incarca,mai exact bateria la telefon se incarca prin telefon,adica sunt la telefon ceva piese pe acolo trece curentu apoi in baterie.
Am schimbat eu la ceva iphone odata bateria,nu tinea nici cateva minute,m-a rugat cineva sa-i schimb,am luat baterie noua originala,am pus-o si la fel facea,deci telefonul nu mai incarca bateria bine,incarca probabil putin dupa nu stiu, ce se intampla.
Bateria noua Apple originala, sigilata, in garantie.
Apoi am mai intilnit la inca un alt telefon dar nu Apple, era alta marca. Sper c a la tine totu e ok, dar daca e la 82 % nu ar trebuie sa o schimbi.
Aici la mine sunt magazine Apple care au si service, eu am fost, ma gandeam sa iau alt telefon, zic tot il am pe asta 6S este deja vechi, ma duc zic ia vezi cum sta bateria.
De fapt stai nitel ma dusesem ca o data sau de doua ori m-a tinut f putin, sa descracat rapid bateria.
A facut teste la un aparat, deci nu verificat pe telefon si mi-a zis am 80% nu are rost sa iau alt telefon sau sa schimb bateria.
Dupa am vazut ca Facebook consuma foarte multe resurse, daca instalez Facebook pe telefon imi omoara bateria.Cum dezinstalez n-am nici o problemea,deci Facebook consuma foarte mult curent.
Eu am iMac calculator,deci sta in priza tot timpul,si cand deschid Facebook la fel imi zice,acest website consuma foarte multa energie bla bla.
Si mai spune la inca un alt website,am uitat,pe unde mai bantui eu.
Bine la calculator ca e in priza n-am treaba,dar pe un telefon se descarca,esti pe afara ai ramas fara.
Cauta sa inchizi programe, websiteuri ce nu prea le folosesti, pentru ca alea cauta mai tot timpul, downloadeaza si ce mai fac ele, instaleaza fara ca tu sa stii, uneori de aia spui ce are de merge slow sau de ce se descarca bateria.
Spun asta din experienta.La cgestia aia ce am spus de baterie,nu am intrebat la Apple,doara am vazut eu,dar cand or sa trec pe acolo o sai intreb ca idee daca bateria este incarcata de telefon, desi eu asa stiu.
Deci daca folosesti telefonul f intens, jocuri, video etc normal ca se descarca nu te tine nici juma de zi, poate nici cateva ore, deci depinde cat de mult il folosesti.
Mai are o problemă... Deci ecranul merge singur imi mai Apșa câteodată pe ceva singur, dar m-am informat și trebuie să schimbi ecranul, adică am vazut ca asta este o problemă Des întâlnită la iphone x. N-a acum nu stiu ce sa fac, să îl returneze, să îl las să îl ducă în service ei. Mama spune să îl duc înapoi. Dar eu parca nu aș vrea.
Trecand peste faptul ca eu nu as dori iPhone nici sa fie cu 100 eur,
daca bateria e la 82%, deja a ajuns in punctul in care incepe sa se observe durata de viata mai scazuta.
Daca nu te deranjeaza sa fii cu el des la priza, ia-l linistita.
Eu as cauta un Samsung, OnePlus, Huawei, Sony (buni dar f scumpi raportat la ce ofera), sau chiar Xiaomi sau Oppo.
Fac parte din categoria "imi permit fara probleme sa-mi cumpar iPhone 12", insa nu imi trebuie, nici macar nu imi place.
Prefer sa donez suma unui camin de batrani, case de copii, etc.
Pana acum doar Mi 10T Pro (sau Mi 10 Pro) imi fac cu ochiul, si eventual OnePlus 9 Pro lansat ieri.
Când e vorba de un telefon de mână a două, trebuie sa alegi cu răbdare și să cauți peste tot. Nu te grăbi să cumperi, sfătuiește cu cei pe care știi că cunosc mai mult lucruri despre telefoane. Și acest telefon al meu este de mână a două, dar am avut norocul că l-am găsit la un preț bun, de la o persoană serioasă care a avut grijă de el, aș putea spune că e ca nou.
anonim_4396 întreabă: