Alcatel One Touch Idol garantat e cel mai bun. Diferentele sunt enorme. Avataje Alcatel:sistem operare Android, procesor dual core, protectie ecran cu sticla speciala(nu necesita husa sau folie) si are 16 000 000 culori fata de 65 000 la Nokia. Carcasa e din aluminiu si e f subtire aproape la jumatate fata de Nokia.Bateria mult mai puternica.Singurul lucru mai special e ca bateria e fixa si nu poate fi scoasa din el decat eventual la nevoie doar in service autorizat.Dar nu schimbam des bateria ca oricum e scumpa la asa un telefon deci nu e o problema. Daca il vrei il poti cumpara la liber doar din sediile Orange sub numele Orange San Remo( e acelasi telefon doar are numele schimbat si are in plus unele aplicatii Orange deja instalate) Dar e si mai ieftin 200 euro cu tva inclus la liber si se decodeaza pe loc.Si eu o sa-mi cumpar unul cat de curand.Din cate am vazut sunt stocuri limitate ca e f nou.
Alcatel e o marca consacrata de telefoane.Produce centrale telefonice si telefoane fixe foarte bune.Carcasa telefonului Alcatel e din aluminiu cum am prezentat si nu multe se lauda cu asa materiale.Si Iphone -ul foloseste aluminiul deci e ceva premium.Nu conteaza numai marca ci si materialele folosite.Nokia face si telefoane foarte ieftine si nu cred ca sunt prea bune avand in vedere ca costa si 100 lei.
Stiu dar Nokia e o firma buna
Numai ca Nokia Lumia 610 e un model mai vechi.Tu decizi.
Deci pe o scara de 1-10 Nokia e 10 iar Alcatel e 2 maxim 3.Atat am avut de spus.Bafta sa faci alegerea cea mai buna pentru tine
AlexMaftei2001 întreabă: