anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU as vrea un c"chiosc" "magazin" pentru android ceva gen magazin paly care sa contina jocuri si sa nu ceara conectare pe contul google!

Funda!

3 răspunsuri:
| mariusmac85 a răspuns:

Buna dimineata sunt multe altfel de aplucatii gen 1mobile, moborobo, mobogenie dar eu te sfatuiesc sa folosesti Google play pentru ca celelalte sunt nesigure si te trezesti mai ales daca nu ai nici-un antivirus instalat dar chiar si cu antivirus ca mai ales daca este varianta free te poti trezi cu tot felul de spyware tot felul de virusi
De ce nu vrei sa te conectezi la Google nu stii sa iti faci cont sau iti zice ca nu e compatibil cu dispozitivul tau?
Sper ca am putut sa te ajut
Sa ai o zi buna
Marius

| AlecuAlex a răspuns (pentru mariusmac85):

Mersi pentru " magazinele " astea o sa le incerc apropo nu folosesc Google play fiindca nu pot mi-am stricat telu si nu merge sa ma conectez pe contul' google

| mariusmac85 a răspuns (pentru AlecuAlex):

Am patit si eu asemeni cauta modelul pe net descarca firmware ul lui, ce telefon ai? fa-i root, descarca cwm recovery pentru modelul tau si dupa ROM-ul Coustom sau stock adica cel din fabrica asta bineinteles in functie de model daca il gasesti cauta pe XDA developers