| SweetbutPsychoGirl a întrebat:

Bună TPU.
Care telefoane sunt cele mai bune la capitolul Semnal?
Am vrut să cumpăr un Samsung A34. Dar am citit că stau prost la semnal.
Locuiesc într-o zonă unde nu prea este semnal gsm. Şi aş vrea un telefon care prinde bine semnal.
Dau fundă.

8 răspunsuri:
| anonimg a răspuns:

Nokia sunt cele mai bune telefoane pe semnal.
După aceea contează operatorul de telefonie: stâlpul celui mai apropiat operator de casa ta va avea cel mai bun semnal.
Există și unele aparate cu antene care le găsești pe internet sub denumirea de "amplificator semnal GSM", și care funcționează doar dacă îl ții în priză, și îl alegi să funcționeze pe banda operatorului tau de telefonie.

| NLS a răspuns:

Telefon ieftin = modem slab, pentru a economisi bani si a iesi pe plus

Telefon mai scump = modem mai calitativ.

Nu conteaza brandul, conteaza pretul telefonului.

Daca il gasesti si nu e foarte scump, ia A54 (sau A55).

Acestea sunt singurle telefoane de la Samsung cu exceptia celor din seria S, care merita banii, ofera performanta decenta si sunt construite bine.

Sau orice alte telefon de le brandurile chinezesti, ce costa peste 1300 RON (Realme si Xiaomi in special).

| gabicoo a răspuns:

Nokia cu butoane.

| MarianWLF a răspuns:

Decat sa iti iei Samsung mai bine pui inca 300-400 lei si iti cumperi un oppo reno 10, bun pe jocuri, bun pe semnal, am semnal si in mijlocul campului fara probleme, singura cerinta sper ca esti pe Orange, se bat cu pumnul in piept cei de la Vodafone dar nu ii intrec, am fost portat pe voda si m-am intors inapoi pe Orange, cei mai buni si pe semnal si pe 5G.

| Cinic a răspuns:

Samsung sunt foarte bune pe capitolul de semnal! Problema este de la operator. Eu am Samsung xcover 7 si sunt super multumit. O alta alternativa ar fi Motorola. Motorola au soft curat si stock. Asta face telefonul sa se miste foarte repede. Poti incerca cu moto g64 / g 85, sau daca mai astepti putin o sa apara varianta neo de la g 50. Sunt ieftine si bune pe partea de security patch si au si think shield ( cum Samsung au knox). Asta face ca telefonul sa beneficieze de protectie extra in ceea ce priveste securitatea cibernetica. Sincer Samsung a 35 sau ceva de Motorola mi-se par cele mai bune alegeri. Exista un motiv pentru care Samsung a 15 este cel mai bine vandut android din lume. Baterie babana, procesor decent si sistem de operare sustinut pe timp mai lung fata de concurenta.

| Cosmin123454 a răspuns (pentru Cinic):

Salut, ai un raspuns elaborat. Si eu trebuie sa cumpar un telefon cu receptie semnal foarte buna, sunt pe DIGI. Spune-mi te rog in opini ta care sunt cele mai bune 3 telefoane cu semnal foarte bun. Multumesc frumos.

| Cinic a răspuns (pentru Cosmin123454):

Nu este vorba de telefon ci de operator. Depinde care operator are semnalul mai bun in zona ta. Spre exemplu acasa aveam semnal bun pe telecom, dar nu aveam la munca. Acum am Vodafone si am semnal bun la munca dar nu am acasa laughing sincer eu nu mi-as cumpara nimic in afara de Samsung sau motrola sau iphone daca iti permiti. Practic orice alegi la un buget 1000 ron + de la Samsung sau Motorola o sa se miste decent cel putin 2-3 ani. Evident ca la 1000 ron nu poti sa ai pretentii de gaming, dar pentru aplicatii de zi.cu zi sunt ft bune

| ovicsb a răspuns:

Oricare din grupul BBK (Oppo, Realme, Vivo, OnePlus) am aceeasi problema acasa cu semnal slab pe Digi. Digi au recunoscut problema si promit de vreo 2 ani ca vor monta o noua celula pentru a oferi acoperire mai buna a cartierului. Concluzie...folosesc Samsung A12(de la serviciu) dual sim, 1 liniuta pe Digi 2-3 pe Vodafone. TESTATE! OP12R:_ 2-3 liniute Digi, maxim pe Vodafone, Realme 12pro+:_3-max la Digi, maxim Vodafone, Asus ZenPhone 10 si 9-le:_2-3 liniute Digi, max Vodafone, Motorola Edge, Neo, etc.30, 40, 50 la fel ca si Samsung, slaba partea de radio incorporata. Sony Xperia :_ ca si Samsung-l meu, slab rau la semnal. Honor200:_ 2liniute Digi, 3 pe Vodafone, ceva mai bun ca si Samsung-A12 dar sub Realme si OnePlus. Acasa mai detinem: Samsung S23 Ultra, Samsung Z Flip4, Huawei P30. Nici unul nu depasesc sau ating nivelul de semnal a celor din BBK. Am testat intrucat am nevoie de semnal bun si baterie care sa tina. Acum am expus doar review-ul la partea de modul radio.