| Chrysstian a întrebat:

Ce parere aveti despre Nokia Lumia 920? Are multe retele 4g, destul multi ppi, viteza de download foarte mare (42.2 mbps), camera foarte buna cu lentile Carl Zeiss, chiar mai buna decat la Iphone 5 si cel mai bun chipset (Qualcomm Snapdragon). Sincer sa fiu, nu-mi place stitemele de operare Windows Phone, dar acesta mi se pare unul fluid, mie nu imi plac telefoanele Nokia, dar acesta mi se pare un telefon foarte bun

8 răspunsuri:
| cristiiiiiii a răspuns:

Chiar este un telefon foarte bun. Daca doresti sa il achizitionezi ai facut o alegere excelenta!

| Chrysstian explică (pentru cristiiiiiii):

Daca il voi achizitiona, portofelul meu ii v-a murii bateria, dar totusi tie care iti place mai mult "Samsung Galaxy S3" sau "Nokia Lumia 920"

| cristiiiiiii a răspuns (pentru Chrysstian):

Amandoua sunt super telefoane...e greu de ales dar cred ca Nokia

| Chrysstian explică (pentru cristiiiiiii):

Tie cum ti se pare sistemul de operare Windows Phone 8 (celelalte nu-mi plac, adica Windows Phone 7.5 mango)? Mie mi se pare ca este o harta pentru utilizator, il ajuta sa se ghideze spre ce cauta printr-un mod mult mai simplu (de la multimedia pana la business/etc.)

| MitroKta a răspuns:

Pai, daca ai bani, de ce nu ti-l iei? In afara de pret, nu prea as avea multe lucruri de obiectat, sistemul de operare putea fi facut mai intuitiv. El e ok ca telefon, dar ti-am zis- pretul ii ucide popularitatea. Se gasesc telefoane cu dotari asemanatoare la preturi mai mici.

| Lykan a răspuns:

Ai dreptate si eu am observat au windows 7.5 sau mai bun am vorbit si cu un prieten care are iphone si spune ca si el miar recomanda un Nokia lumia decat un iphone si mai ales se face si diferenta intre preturi

| Kinus12 a răspuns:

Pai,sincer iti spun ca mie nu imi plac telefoanele patrate, mie imi place mai mult Nokia Lumia 610, si daca e mai slab si daca nu, forma e mai buna

| Chrysstian explică:

Am uitat sa mai adaug ca are cel mai bun display inclus pe un smarphone (puremotion HD+/ClearBlack) si protectie corning gorilla glass 2 ca la Samsung galaxy s3. Si nu stiu care ar fi mai bun dintre "Nokia..." si "S3"