| VeveAnn a întrebat:

Ce parere aveti despre Samsung Galaxy S5?
Merge bine? Cum functioneaza?

Dau FUNDA + VOT la mai multe raspunsuri.

5 răspunsuri:
| OnuOnulică a răspuns:

Am avut norocul de a testa si S5 si S4 eu si iti spun ca S4 e mult mai bun happy poate doar cu exceptia camerei si a procesorului in rest S4 e mai bun...

S5 e un telefon ok dar e prea scump si nu e cu mult mai bun ca S4 happy eu nu recomand sa iei S5 daca vrei un telefon de peste 20 de milioane iti recomand LG G3

| Jipa95 a răspuns:

Un telefon foarte bun, din toate punctele de vedere. Nici nu mai aduc vorba de cum se misca sau cum se compota in aplicatii, deoarece nu gasesti urma de lag pe el. Comparativ cu precedentul ( S4 ) este un pic mai gros, aproape insesizabil, dar nu da bine pe hartie. Singura functie care pe mine personal m-a deranjat la acest telefon este acel cititor de amprente cu care poti debloca telefonul. Este o functie care nu functioneaza tocmai cum ar trebui normal, o functie pe care Samsung a copiat-o de la telefoanele Apple. In rest, este un telefon foarte performant, oa achzitie care se merita.

Bft! happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut! Chiar saptamana trecuta am intrat cu un prieten in magazin pentru un mic test(prietenul meu are s4).Diferente majore nu sunt nici la design nici la specificatii( cativa mm si cateva linii trase diferit la exterior). Pentru pretul lui mai bine mi-as lua s4 care oricum se tine bine si e un telefon foarte bun. Daca vrei sa arunci cateva milioane in plus doar pentru denumire ...Alegerea ta pana la urma.Bafta

| SouLIce a răspuns:

Ca toate flagship-urile marilor producatori si galaxy s5 este un telefon foarte bun...
mie nu imi place doua lucruri la el camera principala iesita in afara si marginile ecranului sunt cam groase... era mult mai elegant cu un ecran edge to edge

| eric1630 a răspuns:

Iti recomand galaxy s5 e cel mai bun telefon dupa parerea mea pentru ca am si eu si nu am gasit niciun lag