Daca iti place si il vrei cumpara acel telefon. chiar daca e dual sim nu te obliga nimeni sa folosesti doua sim. folosesti doar nr tau si atat. daca e bine configurat nu trebuie sa-ti dea probleme. unii cumpara iphone si au probleme cu ele.
Depinde da marca. Poti folosi o singura cartela fara probleme.In setari exista optiunea de a selecta sim1/2.Daca selectezi o singura cartela (de obicei aceasta este A sau 1) celalalt slot ramane inactiv chiar daca pui o cartela in el.
Softul e cam aiurea si pentru ce iti trebuie dualsim daca folosesti doar o cartela? ...telefoanele dual sim sunt mai slabe in general decat cele normale
Pai imi place foarte mult acel model. Nu ma prea pricep la telefoane, de asta am intrebat.
Buna,
cel care ti-a zis a avut perfecta dreptate
merg aiurea, cind te suna cineva tot timpul spune ca e ocupat, chiar daca nu vorbesti. si multe alte defecte
Depinde ce model e telefonul.Fiecare se comporta diferit. Poti sta lejel cu un singur sim.Nu are absolut nimic.
Kiv greseste. Eu am unul si merge foarte bine. Faza cu ocupatul depinde de telefon
dedee23 întreabă:
AlexMaftei2001 întreabă: