| SweetPotatoCute a întrebat:

Ce pot sa fac daca mi-am spart folia de la telefon...Adica l-am scapat pe jos...E zgariata in partea de sus in dreapta.Ce pot sa le explic parintilor? Sau stiti un site de pe fare pot sa iau o folie ieftina?(am iph7+)

Răspuns Câştigător
| lilith16 a răspuns:

Strangi bani ca nu costă mult si de duci la cel mai apropiat magazin(Orange, telekom, etc) si ceri frate o folie ca trebuie sa fie până in 30 de lei. Plus ca de ce sa vada părinţii tai. Păzeşte-te si tu pana strangi bani

2 răspunsuri:
| Bogdan70001 a răspuns:

Parintilor le spui ca l-ai scapat, pana la urma este o folie

Si sincer acum...nu te supara pe mine dar cineva a zis candva ceva... foarte adevarat.
Va luati de telefoane de 500E+ ca sa dati bine si sperati sa va protejeze o husa de 15 lei de pe Ali...
Este clar ca tu nu ai buzunar de telefonul ala, altfel nu ai fi cautat cea mai ieftina folie pentru el si din moment ce ti-ai luat un astfel de telefon te astepti ca la aia 500E (de exemplu)_ sa mai ai 100E de rezerva ca na, iti permiti, unde merg 500E mai merg 100 de rezerva

Vreau sa-ti spun ca de acum i-ati telefoane de care sa ai bani unde sa-ti permiti o folie de cel putin 30 lei sau in cel mai rau caz o reparatie de 100-200 lei

Si ca sa nu zici ca am venit decat sa ma iau de tine (chiar daca nu asta este scopul) gasesti de peste tot foli ieftine (de la Ali Express pana la Emag, altex etc_

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e mare paguba. Nu ar avea de ce sa se supere părinții tăi. Este folia, nu ecranul. Pentru asta s-a inventat folia din sticla.