Este un obiect, sanatatea ta conteaza.
Mai bine cumpara altul, iar pe asta l-ai bagat in orez? Ajuta.
Data viitoare uita-te dupa un telefon waterproof si o husa fullcover, gen stil carte.
Daca nu ai telefon waterproof cauta o husa de plastic transparenta, care are mici capace pentru porturi. Daca traiesti in Bucuresti poti gasi si husa de plastic pentru ecran (sa nu intre apa in difuzor).
Nu ai de ce sa fii suparat, gandeste pozitiv, acum poti sa iei masuri din aceasta experienta.
Poti fi suparat putin. Ca nu ai fost atent. Ii ceri lui mami alti bani pentru reparatie. Sau pentru altul nou.
Si-asa'mi vine cateodata... SA DAU CU CUTzATU'N PIATRA
nu ar trebui sa fii suparat pentru nimic NICIODATA, doar trist, in rest, poti sa ii razi sortii in fata pentru NIMICURILE ASTEA
Fii suparat ca n-ai avut nici husa protectoare, nici sticla nici nimic la el ca sa atenueze. Eu desi vad la cheltuieli ca mi-e inutila atata protectie, vorba englezilor: "Better safe than sorry"
Ce sa atenueze? Șocul cu apa? Ce amuzant esti!
Intra mai putin apa => Mai mica sansa de a se strica complet.
Da-l undeva de telefon. Nu te supara, nu merita sa te superi pentru asa ceva. Mai bine, nu te mai suna nimeni sa te supere.
Nu merita sa fii suparat, toti gresim. Cheer up.
Nu mai are, cumpara-ti altul. Chiar daca il repari, nu va merge la fel de bine. Lasa trecutul in trecut. Funda?
Mai bine iti iei un telefon nou decat sa dai bani pe reparatii...acestea costa aproape cat ai dat pe telefon.deci nu-ti irosi banii, si cumpara-ti alt smartphone!