| Alinuca1299 a întrebat:

Cum as putea sa ma conectez la internet de pe telefon prin Wi-Fi fara sa platesc?
Va rog sa imi explicati pas cu pas
Funda!

8 răspunsuri:
| LeganzaMoonwalker a răspuns:

Salut!
Pai..in primul rand, nu exista WiFi pe bani! Adica. daca il folosesti, nu iti mananca bani, oricati MB si GB ai consuma!
WiFiul vine de la un Router Wireless din jurul tau.
Pentru un semnal bun, ar trebui sa fii la cel mult 10M departare de el.
Pentru a-l accesa de pe telefon, iti trebuie WLAN - este o chestie hardware, pusa in telefon din fabricatie - Daca nu il ai, nu il poti downloada sau altceva...Ca sa stii daca ai WLAN, trebuie doar sa intri pe GSMArena.com, sa iti afli numele telefonului si sa ii cauti specificatiile!
Daca ai WLAN, te poti conecta la WiFi.
Cum? Pai..cauta prin setari - Wireless Network, ceva de genul asta- Nu la fiecare telefon este la fel!
Dar daca ai un telefon mai vechi, s-ar putea sa se conecteze doar pe routere vechi!
Succes; Sper ca te-am putut ajuta!

| ๔єภเร1923๔єภเร a răspuns:

Nu toate telefoanele au wi-fi, iar dacă telefon tău are du-te la setări- conexiune și rețea și dai wi-fi on sau tragi bara de notifică în jos și activezi wi-fi-ul de acolo. Trebuie să fie și wi-fi prin zonă dacă nu n-ai ce face, iar dacă găsești dai click pe el și connect, iar dacă e parolat află parola. ASTA E TOT! happy

| Alinuca1299 explică (pentru ๔єภเร1923๔єภเร):

Am incercat sa fac cum mi-ai spus cand am ajuns la setari mi-a aparut Retelele Wi-Fi sunt 2 RomTelecom-WPA-D94E sI RomTelecom-WEP-D94E. Daca dau pe una dintre ele imi apare sa scriu parola sau sa dau pe WPS PIN ce sa fac?

| raul11 a răspuns (pentru Alinuca1299):

Ia-ti router sau gaseste wi fi fara parola

| Tavy201 a răspuns (pentru Alinuca1299):

Daca sunt ale tale din casa, o sa gasesti pe router o eticheta cu key-u (parola) si incerci care din ele merge, pentru ca am inteles ca stii sa activezi wi-fi-ul si sa cauti retele.

| Tavy201 a răspuns:

Daca imi dai un raspuns cu ce telefon ai o sa pot sa iti explicwinking

| Alinuca1299 explică (pentru Tavy201):

Alcatel OT 991

| Alinuca1299 explică (pentru Tavy201):

Alcatel OT 991