Digi la sate in mare parte nu are semnal 4G rar sa vezi 4G dar are un 3G cam slabut de 100Kb-1-2Mbps la oras in zone mai libere are un 4G bun dar unde sunt blocuri, cladiri multe varieaza intre 4G-3G si nu ai mai mult de 10 Mbps in rest merge bine
Salutare! Îți spun din propria experiență că acestă firmă dacă nu are montat un stâlp releu în zona respectivă, nu emite semnal și nu are eficiență când vine vorba de internet și altele.Eu am renunțat la aceștia din lipsa acestui stâlp și am apelat la altă firma ce deținea în zona mea rurală acest releu.
Depinde de zona, ca orice altceva
DAR
din cate stiu eu, ei sub-inchiriaza infrastructura de la altii, asa ca merge oriunde, se numeste "roaming national"
de exemplu mie imi merge foarte bine in gara Floresti Prahova, unde practic nu e nici un oras
iar cand e vorba de semnal, pe calea ferata Bucuresti-Ploiesti TOATE retelele au pierdere (am incercat pe fiecare), iar asta e o tampenie din partea tuturor, pentru ca e o zona feroviara foarte circulata
insa poti sa spargi 11lei, sa iti iei o cartela prepay de la ei de 2eu si sa vezi cum iti merge exact acolo unde ai nevoie... eu asa as face
La tara la mine (in Ilfov) Digi are 4G, Vodafone are un pic de 3G (care uneori nu merge si se conecteaza pe GPRS...).
In Bucuresti Digi are in general semnal bun, dar sunt zone unde are semnal mai prost.