| AnneSteffy a întrebat:

Cum să-mi conving părinții să-mi cumpere un nou telefon mobil? sad Nu unul mega performant dar să fie cât de cât bun...cel pe care îl am actual l-am primit de Crăciun dar nu-mi place straight face Nu merge deloc bine,se blochează,apasă pe toate butoanele singur,merge când are chef uneori nici să trimit mesaje nu pot.straight face Telefonul l-a cumpărat de la un prieten și nu știu cum să-l conving să-mi ia altul că pe ăsta chiar nu-l mai suport crying. Ce să fac? Apropo, dacă știți niște telefoane cu android care sunt destul de bune dar nu foarte scumpe spuneț-mi vă rog! sad

Răspuns Câştigător
| RadikalGamer a răspuns:

Eu am primit un jaf de telefon de Crăciun, care nu era bun de nimic. I-am spus mamei mele că nu-l suport, i-am arătat altul și apoi s-a enervat că spunea că dă prea mulți bani pe ceva inutil. În fine, i-am spus și tatălui meu și a zis că deja aveam unul bun. Apoi norocul meu, a luat tatăl meu o tabletă și un frigider și i-am spus c vreau un telefon cu Android, i-am dat modelul și i-am spus că aveam deja banii pregătiți. Tot nu a acceptat, dar câteva zile după a venit cu telefonul pe care mi-l doream.

Ideea e să găsești multe motive. De exemplu, eu învăț foarte bine la școală și sunt foarte cuminte. În plus, în clasă toți au telefoane de la iPhone 4 în sus și am ajuns de râsul curcilor cu jaful pe care mi l-au dat. I-am mai spus că telefonul meu se blochează și ca nu pot nici măcar să sun. În plus, mi-a dispărut și iconița de telefon.

Trebuie să cauți multe motive plauzibile. Succes!

2 răspunsuri:
| LTAA a răspuns:

Spune-le parintilor tai ca telefonul (pur si simplu) este praf. Daca ei o vor tine pe a lor "ca nu iti cumpara alt Smartphone, ca nu ai nevoie de el, ca ai deja unul bun", pune-le telefonul tau in mana, sa se joace putin cu el, sa vada daca pot ei sa il foloseasca.
Da telefonul la un centru de reciclare (daca are probleme mari in utilizare, nimeni nu il va cumpara) si ia-ti altul nou.

Răspuns utilizator avertizat