Este locked in Google acum. Ai nevoie de contul de google care era pe telefon la momentul respectiv.
In caz ca nu reusesti sa iti aduci aminte cont/parola, suna la google support. O sa iti ceara cateva detalii legate de acel cont de google. Daca nici pe acelea nu le mai ai, iti cere dovada achizitiei (factura) de la telefon.
Poti duce telefonul la un service pentru formatarea lui. Am avut un telefon Android cu aceeasi problema si mi l-au facut in service. Ai putea sa o faci si singur acasa daca ai un pc bun (daca stii sau sa te uiti pe google/Youtube la cum se formateaza. Marca telefonului tau).
Si nu mai incerca sa resetezi telefonul fiindca e inutil (cum a zis si DIGIT4L, dupa reset trebuie sa reintroduci adresa de e-mail, si asta e cu orice fel de resetare).
Oricum recomand sa-l duci la service fiindca e cam mult de umblat si ti-ai da prea multe batai de cap.
Succes
La telefoanele cu Android mai recent, dupa ce dai reset trebuie sa introduci adresa de gmail care a fost inregistrata pe telefon prima data/inainte de reset, cred ca poti sa o schimbi dupa aceea. E un fel de antifurt si nu il poti dezactiva.
Pai vreau de la 0 cum fac? daca nu ma lasa.
AlexMaftei2001 întreabă: