| Andrei900Boss a întrebat:

Buna TPU.

Cum se sterge tot din telefon aplicatiile etc. cu contul facut ca sa pot intra in el. I-am dat doar reset ca era putin defect, am uitat parola. L-am resetat, imi cere contul acum vreau sa ii dau reset complet, sa sterg totul din telefon cu contul si aplicatiile sa fie de la 0.

4 răspunsuri:
| DrGeorge a răspuns:

Este locked in Google acum. Ai nevoie de contul de google care era pe telefon la momentul respectiv.
In caz ca nu reusesti sa iti aduci aminte cont/parola, suna la google support. O sa iti ceara cateva detalii legate de acel cont de google. Daca nici pe acelea nu le mai ai, iti cere dovada achizitiei (factura) de la telefon.

| Mariu0699 a răspuns:

Poti duce telefonul la un service pentru formatarea lui. Am avut un telefon Android cu aceeasi problema si mi l-au facut in service. Ai putea sa o faci si singur acasa daca ai un pc bun (daca stii sau sa te uiti pe google/Youtube la cum se formateaza. Marca telefonului tau).
Si nu mai incerca sa resetezi telefonul fiindca e inutil (cum a zis si DIGIT4L, dupa reset trebuie sa reintroduci adresa de e-mail, si asta e cu orice fel de resetare).
Oricum recomand sa-l duci la service fiindca e cam mult de umblat si ti-ai da prea multe batai de cap.
Succes

| DIGIT4L a răspuns:

La telefoanele cu Android mai recent, dupa ce dai reset trebuie sa introduci adresa de gmail care a fost inregistrata pe telefon prima data/inainte de reset, cred ca poti sa o schimbi dupa aceea. E un fel de antifurt si nu il poti dezactiva.

| Andrei900Boss explică (pentru DIGIT4L):

Pai vreau de la 0 cum fac? daca nu ma lasa.